Cinta & Perhubungan International Viral

Sengaja Ajak Bertekak Tiap Khamis, Isteri Dedah Aktor Skandal Dengan Bini Orang

Sengaja Ajak Bertekak Tiap Khamis, Isteri Dedah Aktor Skandal Dengan Bini Orang 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Selepas hebat dikecam gara-gara didakwa memukul suami sendiri dengan besi dumbbell, aktres negara seberang iaitu Dhena Devanka akhirnya nekad melepaskan satu persatu ‘bom’ yang sudah lama disimpan rapi. Tidak larat lagi menyorokkan lagi aib rumah tangganya, dia langsung mendedahkan lelaki terbabit terjebak dengan skandal bersama wanita lain sejak 5 tahun lalu lagi.

BACA : Suami Tak Melawan Ditibai Besi Dumbbell, Isteri Ugut Mahu Sebarkan Video Penuh

Suami dipercayai rapat dengan rakan artis

Terdahulu, rumah tangga bahagia mereka goyah apabila Dhena merasakan Jonathan Frizzy mula berubah sikap selepas dipercayai rapat dengan rakan artis bernama Ririn Dwi Ariyanti. Namun semua itu disifatkan hanya untuk mendapatkan chemistry mereka berdua ketika berlakon dalam drama sama. Saat cuba berbahas secara baik, suaminya malah naik angin seolah-olah sedang menyembunyikan sesuatu.


“Bukan kali pertama kejadian selingkuh ni. Dari 2016 pun ada tapi 2019 baru saya tahu. Ketika itu, skandalnya adalah wanita bergelar bini orang”

Sengaja Ajak Bertekak Tiap Khamis, Isteri Dedah Aktor Skandal Dengan Bini Orang 2

Suami kerap ‘bertekak’ setiap hari Khamis

Perkahwinan 9 tahun mereka kini di hujung tanduk, wanita ini juga nekad mendedahkan ‘taktik’ biasa yang digunakan oleh Jonathan. Katanya aktor itu sepertinya kerap ‘mengajak’ bertengkar setiap hari Khamis secara sengaja kerana pada Jumaat, Sabtu dan Ahad, dia akan mempunyai alasan untuk tidak balik bermalam ke rumah.

“Nanti hari Isnin balik. Dia tiba-tiba telefon suruh saya jangan cakap apa-apa. Dari tahun 2020 ke 2021 saya diam je malas nak kecoh. Saya penat nak tutup aib yang tak sepatutnya orang tahu. Sekarang saya taknak simpan dah”


Sengaja Ajak Bertekak Tiap Khamis, Isteri Dedah Aktor Skandal Dengan Bini Orang 3

Manusia berubah & dia takkan jadi orang yang sama lagi

Terdahulu pihak keluarga Jonathan bermati-matian berpihak kepadanya selain yakin semua kata-kata Dhena adalah fitnah. Namun selepas mengetahui sendiri aktor terbabit kerap tidak pulang ke rumah, mereka juga sudah malas mengambil tahu dan menyerahkan semua kepada jalur perundangan. Kini wanita berkenaan harus terus kuat meskipun sudah diabaikan suami sendiri.

Sengaja Ajak Bertekak Tiap Khamis, Isteri Dedah Aktor Skandal Dengan Bini Orang 4

Sengaja Ajak Bertekak Tiap Khamis, Isteri Dedah Aktor Skandal Dengan Bini Orang 5


Sumber : Portal Tribunnews, liputan6

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Tak Ready Beranak Selagi Tak Dapat, Ibu Hamil Lepas Mengidam Makan Tiram Mentah

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook