Hiburan

Sebalik Mulut Lancang, Ramai Tak Sedar Watak Fizi Sebenarnya Selalu Terguris

Sebalik Mulut Lancang, Ramai Tak Sedar Watak Fizi Sebenarnya Selalu Terguris 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Selepas membuatkan Upin & Ipin terguris hati melalui dialog lancang berbunyi “kalau takde ibu, takdelah syurga”, nama Fizi terus trending di laman Twitter sekali gus menjadi bualan hangat netizen. Meskipun karakter animasi tersebut tidaklah terlalu menonjol seperti watak-watak lain, ternyata kali ini Fizi seakan-akan meraih semua spotlight utama.

BACA : Watak Fizi Dikecam Buat Upin Ipin Nangis, Netizen Terkejut Dialog Lancangnya

Rupanya watak Fizi adalah seorang kanak-kanak savage

Lucunya, sebilangan netizen mula membuat kompilasi adegan-adegan win Fizi sewaktu bergaul dengan rakan-rakan. Tidak kiralah sewaktu berada di sekolah mahupun seronok bermain, rupa-rupanya dia merupakan seorang kanak-kanak yang boleh dikatakan savage. Pantang ada ruang, dia mesti akan mengeluarkan dialog-dialog yang membuatkan orang sekeliling ‘terciduk’.


Fizi dah hadap banyak sangat benda

Melalui penularan video-video di atas, pastinya ramai yang geram dengan karakter Fizi kan? Namun dalam satu thread lain dikongsikan oleh @ksatria_limas pula, dia mendedahkan pelbagai adegan sedih hidup kanak-kanak tersebut. Bahkan ada yang berseloroh tekanan yang dihadapinya mempengaruhi sikap tak sensitif berkenaan.

Sebalik Mulut Lancang, Ramai Tak Sedar Watak Fizi Sebenarnya Selalu Terguris 2

Banyak kali disakat & disisihkan sehingga terguris

Di sebalik watak savage Fizi, tahukah anda bahawa sebenarnya dia sering disakat dan disisihkan sehingga berkali-kali terguris hati? Jika tidak percaya, kompilasi video seterusnya bakal memberikan anda kefahaman penuh.


Sumber : Twitter Uncle Mutu, aishah.k, jay, paulo, saleo, ksatria limas

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya