Fesyen & Gaya Hidup Hiburan

Sebalik Fesyen Memukau Di China, Ini Harga Bagi Setiap Baju Dipakai Neelofa!

Neelofa dan fesyen memang tidak dapat dipisahkan. Sering menampilkan imej yang elegan, mewah dan kadangkala berunsur ekstravaganza, busana yang dig@yakan Neelofa dalam setiap majlis atau semasa muncul di kaca TV sememangnya mempunyai kelas yang tersendiri. Walaupun sering dikecam kerana berpakaian tidak serupa wanita berhijab, namun hal itu sedikitpun tidak menjejaskan reputasi dan keyakinannya malah dilihat semakin maju dalam kerjaya seni dan profesional.

BACA: Zizan Bahan Fesyen Neelofa Seperti Ular Tapi Netizen Pula Puji Sebab…

Baru-baru ini lawatannya ke Shanghai, China atas urusan kerja sekali lagi menjadi tumpuan netizen di media sosial dengan fesyen yang diperagakannya.

Tak pernah tak gempak! Walaupun fesyen yang ditampilkannya pada kali ini kelihatan agak padat dan sedikit dramatik, namun ia tetap kelihatan elegan pada tubuhnya.

Menurut satu laporan, baju-baju yang dipakai Neelofa sepanjang keberadaannya di China sememangnya mahal dan ada yang hampir mencecah 5 angka!

Jaket Gucci bersamaan dengan RM9,387.76

Kemeja lengan panjang..putih RM6,267

Skirt labuh.. RM6,637

Hal itu membuatkan netizen memberikan pelbagai pandangan dan reaksi. Walaupun ada yang menghentam, namun masih ada yang tidak dapat menafikan kecantikan Neelofa. Malah, ada juga yang menyatakan Neelofa berhak memakai pakaian semewah itu atas segala titik peluh dan usaha gigihnya selama ini.

She earns the title ‘work hard shop harder’

Tak guna mahal tapi memurahkan aurat

Hijab itu tidak halal

Tapi gagal dalam menutup aurat 

Sumber: MHETV dan IG mhetv.my

like
love
1
haha
4
wow
sad
1
angry