Hiburan Viral

Scene Adik Hamil Luar Nikah, Rupanya Tuan ‘Kaki Bengkak’ Sebenar Santai Baring

Scene Adik Hamil Luar Nikah, Rupanya Tuan 'Kaki Bengkak' Sebenar Santai Baring 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Sejak ditayangkan beberapa minggu lalu, siri drama ‘I-Tanggang’ yang dilakonkan oleh barisan pelakon berbakat besar seperti Nadhir Nasar, Danish Hazriq dan Emma Sofia semakin mendapat sambutan. Jalan cerita anak-anak yang mempunyai latar belakang keluarga berbeza seperti begitu dekat dengan penonton.


BACA: Padu Dialog Abang Marah Adik Hamil Luar Nikah, Ramai Puji Lakonan Nadhir Nasar

Syafiq naik risau bila tengok adiknya, Su dah lama tak pergi sekolah…Lepas tu kaki pun bengkak

Dalam episod lepas, Nadhir yang memegang watak abang sulung bernama Syafiq naik risau apabila melihat adiknya sudah beberapa hari tidak pergi ke sekolah. Bukan itu sahaja, gadis tersebut seakan-akan tidak sihat selain kakinya juga dalam keadaan bengkak.

Scene Adik Hamil Luar Nikah, Rupanya Tuan 'Kaki Bengkak' Sebenar Santai Baring 2

Rupa-rupanya ada orang lain tolong bagi pinjam shoot ‘kaki sembab’…Santai je sambil main phone

Tapi lain pula kisahnya di sebalik tabir pembikinan babak tersebut, rupa-rupanya ada individu lain yang sanggup meminjamkan ‘kaki tembam’ berkenaan. Wanita yang dipercayai salah seorang kru penggambaran berkenaan kelihatan santai sahaja ‘berlakon’ sambil bermain handphone. Manakala watak adik Syafiq iaitu Su pula tekun melantunkan dialog dari belakang.


@sipipitpunyatiktok

Inilah owner sebenar kaki comel tu 🤩 @zaftahir88 #itanggang #syafiq #nadhirnasar #behindthescenes

♬ original sound – sipipitpunyatiktok – sipipitpunyatiktok

Boleh flex ni, dulu kaki aku masuk TV…Tapi susah kot nak kena jaga eye contact

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkejut dengan perkongsian tersebut. Dalam pada itu, mereka turut mengakui hampir percaya kaki bengkak yang digunakan adalah pemilik watak Su.

Scene Adik Hamil Luar Nikah, Rupanya Tuan 'Kaki Bengkak' Sebenar Santai Baring 3

Scene Adik Hamil Luar Nikah, Rupanya Tuan 'Kaki Bengkak' Sebenar Santai Baring 4

Scene Adik Hamil Luar Nikah, Rupanya Tuan 'Kaki Bengkak' Sebenar Santai Baring 5

Sumber: TikTok sipipitpunyatiktok

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Tak Ready Beranak Selagi Tak Dapat, Ibu Hamil Lepas Mengidam Makan Tiram Mentah

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook