Cinta & Perhubungan Semasa

“Saya Tengah Hamil, Dia Dah Bersalin. Bila Suami Bawa Check Up, Dia Maki Saya”

Walaupun halal, namun hidup bermadu bagaikan satu mimpi ngeri bagi setiap wanita bergelar isteri lebih-lebih lagi jika perkahwinan kedua suami berlaku secara terpaksa dan juga tanpa kerelaan isteri pertama. Begitulah yang dihadapi seorang wanita beranak empat ini. Ketika hamil anak kedua, suaminya didapati selingkuh dengan seorang remaja 17 tahun dan hubungan itu telah membawa mereka sehingga ke ranjang.

BACA: Awas Kalau Mimpi Suami Selingkuh.. Bila Diruqyah, Rupanya Kena Gangguan Sihir!

Gambar sekadar hiasan

Masalah dihadapi keluarga ini tidak berakhir sampai situ apabila gadis berkenaan telah disahkan hamil anak luar nikah hasil hubungan intimnya dengan suami orang!

Gambar sekadar hiasan

Disebabkan itu, si suami akhirnya terpaksa berkahwin dengan remaja tersebut di Thailand selepas 5 bulan wanita ini melahirkan anak kedua mereka. Kini, sudah hampir dua tahun mereka hidup bermadu dan sepanjang tempoh itu bermacam ragam isteri kedua yang membuatkan isteri pertama makan hati.

Gambar sekadar hiasan

Bila isteri kedua mintak macam2 terpaksa mengalah

Tidak tahan dengan keadaan itu, wanita ini telah berkongsi masalah rumah tangganya dengan seorang founder bernama Datin Inaz di Instagram bagi melepaskan beban di hati. Luahan itu kemudiannya disiarkan di ruang IG Story sambil Datin Inaz turut memberitahu bahawa dia juga seorang yang anti poligami.

Dia maki saya sebab suami teman saya pergi check up

Gambar sekadar hiasan

Kalau betul cinta, takkan ada yang kedua

Perkara itu telah menjadi perhatian warga Twitter apabila ada seorang individu bertindak berkongsi potongan gambar confession tersebut ke Twitter miliknya. Rata-rata netizen memberikan pandangan mereka terhadap masalah rumahtangga wanita ini dan menasihatinya supaya berpisah sahaja.

Better pergi mahkamah.. jadi single mom je 

Sumber: Twitter azirazrin

Nak lagi cerita-cerita viral?

Install Kisah Dunia
×