Cinta & Perhubungan Hiburan

“Saya Tak Suka Menunggu..”- Mira Filzah Bagi Hint Lagi Dekat Zizan Razak?

Bergelar seorang selebriti bukan hanya sekadar kelihatan cantik dan glamour di lensa kamera. Realitinya, bukan mudah untuk menjadi selebriti apabila segala hal peribadi pasti akan dik0rek dan disebarkan kepada umum walaupun ianya adalah tanpa kehendak dan kerelaan selebriti tersebut. Perkara yang seringkali menjadi fokus para peminat adalah hal percintaan selebriti kesayangan mereka. Pasti ada yang dapat menghidunya walaupun telah dicuba sedaya upaya untuk dirahsiakan.

BACA: Aktivis Sosial Dedah Sikap Mulia Mira Filzah Selesaikan Yuran Sekolah 5 Beradik

Itulah yang terjadi kepada pelakon ayu Mira Filzah. Nama Mira Filzah seringkali dikaitkan dengan pelakon dan pelawak Zizan Razak. Mengakui selesa dengan Zizan Razak, pas4ngan ini masih belum mengesahkan jika mereka mempunyai hubungan percintaan.

Sebelum ini, kecoh tentang Mira Filzah memberikan hint kepada Zizan Razak apabila pelakon manis itu memuat naik gambar seolah menunggu cincin ‘istimewa’ daripada Zizan. Terbaru, Mira Filzah dikatakan sekali lagi memberi hint menerusi entri terbarunya di Instagram.

Saya tak suka menunggu. Tapi kalau dengan menunggu saya dapat bersama awak, saya akan tunggu selama mana pun untuk dapat bersama awak.

Kapsyen tersebut telah memberi spekulasi kepada para peminta bahawa ia ditujukan khas buat Zizan Razak. Para netizen turut menyebut-nyebut nama Zizan di ruangan komen dan berharap Zizan segera membuat tindakan.

Kak Mira tunggu Zizan ambil ke?

Tapi kalau dia biar tunggu lama sangat maksudnya dia tak berminat

Hello Zizan Razak, tunggu apa lagi?

Zizan please jangan hampakan kak Mira…setia tunggu Zizan tau

Helloo Zizan…take note please

Sumber: IG mfmirafilzah

1
like
8
love
4
haha
wow
sad
2
angry