Semasa Viral

“Saya Mohon Maaf Pada Isteri & Anak..” – Usahawan Buka Mulut Ulas Kontroversi

"Saya Mohon Maaf Pada Isteri & Anak.." - Usahawan Buka Mulut Ulas Kontroversi 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Hujung minggu lalu, kontroversi melanda pelakon baru Alya Iman gara-gara didakwa ‘merampas’ suami orang yang juga merupakan seorang usahawan telah hangat dibualkan menerusi media sosial. Meskipun dikecam hebat, artis berusia 19 tahun tersebut sebelum ini telah membuat permohonan maaf serta mengakui silapnya.

BACA: Kontroversi Rampas Suami Orang – Alya Iman Akui Silap, Mahu Jadi Lebih Matang

"Saya Mohon Maaf Pada Isteri & Anak.." - Usahawan Buka Mulut Ulas Kontroversi 2

"Saya Mohon Maaf Pada Isteri & Anak.." - Usahawan Buka Mulut Ulas Kontroversi 3


Cukuplah segala nasihat, tohmahan, kata-kata hina yang anda tulis..

Setelah 2 hari mendiamkan diri, akhirnya businessman bernama Mahathir telah tampil memberikan respon atas berita hangat tersebut. Menerusi entri terbaru di Instagram miliknya, dia bersyukur atas keprihatinan orang ramai terhadap isu melanda keluarganya meskipun dalam bentuk tohmahan serta kata-kata yang agak kasar. Di samping itu, lelaki berkenaan turut memohon agar netizen hormat ruangan media sosialnya serta isteri kerana mereka sedang cuba untuk menyelesaikan masalah terbabit.

"Saya Mohon Maaf Pada Isteri & Anak.." - Usahawan Buka Mulut Ulas Kontroversi 4

Saya menyesal apa yang terjadi…tapi tak teragak ambil tindakan kepada pihak yang melampaui batas

Menerusi sesi IG Live yang pernah dibuat olehnya pula, bapa kepada 2 orang anak tersebut telah menyesali dengan kesilapan yang telah dilakukan. Mahathir juga memohon maaf terhadap isterinya iaitu Penny Salman serta seluruh anggota keluarga yang lain. Dalam pada itu, dia turut bertegas takkan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap pihak yang tinggalkan komen negatif serta mesej yang boleh menimbulkan hasutan fitnah terhadap keluarganya.


“Saya menyesal dengan apa yang terjadi. Kita semua manusia tak lari daripada kesilapan, jadi saya memohon maaf kepada isteri, keluarga dan juga anak-anak. Terima kasih kepada yang mendoakan baik-baik kepada saya serta rumah tangga kami. Kepada netizen yang tinggalkan komen terlalu ‘keras’, saya doakan kesejahteraan anda semua. Tapi jika anda melampaui batas, saya tak teragak-agak untuk buat sesuatu. Sekarang juga pihak guaman sedang review komen yang sangat keras di Instagram saya dan isteri. Kepada sesiapa saja yang DM isteri saya tentang cerita yang boleh mengeruhkan keadaan, tahniah kerana telah berjaya melemparkan fitnah sebegitu rupa kepada saya dan keluarga.

"Saya Mohon Maaf Pada Isteri & Anak.." - Usahawan Buka Mulut Ulas Kontroversi 5
Kredit foto: Astro Gempak

"Saya Mohon Maaf Pada Isteri & Anak.." - Usahawan Buka Mulut Ulas Kontroversi 6

Sumber: IG mm_ash_ & Astro Gempak

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥“Tak Tahu Cerita Jangan Ganggu”, Jofliam Akhirnya Berdepan Staf Carl Samsudin
🔥Isu Cik Epal Kena Ayat Double Meaning, Carl Samsudin Off-Phone Diajak Bersemuka
🔥Ramai Fitnah Ungkit Isu Lama, Carl Minta Artis & Influencer Datang Minta Maaf

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram