Cinta & Perhubungan Hiburan Semasa

“Saya Bukan Stress Dengan Netizen Pun..” – Janda PU Abu Jawab Isu Tertekan

Baru-baru ini kecoh di media sosial apabila PU Abu mengeluarkan kenyataan seolah-olah menunding jari pada netizen dek kerana kritikan mereka punca kesihatan bayi dalam kandungan bekas isterinya, Ain ‘Afini terjejas. Terbaru, Ain telah membuat IG live bersama Instagram Umma.my bagi menjawab beberapa pertanyaan yang dilontarkan oleh para netizen di entri itu.

BACA : Salahkan Netizen Punca Bayi Kandungan Ain Tak Aktif, PU Abu Buat Ramai Meluat!

Namun, Ain kelihatan tenang melayan pertanyaan tersebut termasuklah soalan mengenai sama ada dia sudah bersedia menerima bekas suaminya itu jika mereka mahu rujuk kembali.

Kredit Foto : mStar

Tengok keadaan macam mana..

Pada masa sama, Ain turut menafikan dakwaan yang kononnya dia tertekan dengan kecaman daripada netizen seperti kenyataan PU Abu sebelum ini. Sebaliknya, dia berasa tertekan dengan kata-kata yang dikeluarkan oleh individu yang rapat dengannya.

Sebenarnya saya bukan stress dengan netizen pun…

Sebaik disoal pandangannya mengenai golongan perampas, Ain dilihat enggan mengulas lanjut akan perkara itu. Tetapi Ain memaklumkan bahawa dia reda di atas kemelut rumah tangga yang melanda dirinya dan turut menganggap PU Abu sebagai ‘pinjaman’.

Adat seorang peminjam, setiap apa yang diberi perlu dipulang semula kepadaNya

Kredit Foto : mStar

Tidak bermusuhan pun..tiada masalah dengan keluarga mertua

Sumber : mStar

[instagram-feed]