Viral Cinta & Perhubungan

“Satu Dalam Sejuta” -Mak Ex-BF Minta Maaf, Menyesal Reject Waktu Kerja Kilang

"Satu Dalam Sejuta" -Mak Ex-BF Minta Maaf, Menyesal Reject Waktu Kerja Kilang 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Apabila bercinta, setiap pasangan pasti mahu hubungan yang dijalinkan itu mendapat restu kedua-dua ibu bapa dan juga keluarga. Tapi kadangkala, ada insan yang perlu menanggung keperitan apabila putus di tengah jalan dek kerana penerimaan orang tua.


BACA: Mak Kena Tolak Masuk Air, Scene Anak Tak Call Bantuan Buat Ramai Geleng Kepala

Masih lagi terngiang-ngiang hinaan mak ex-boyfriend…Alasan sebab kerja kilang je

Begitulah kisah silam yang pernah dilalui saudari Faten Syazwani sehingga tular di TikTok. Meskipun sudah berlalu, tetapi rasa terkilan saat dihina oleh mak bekas teman lelakinya dek kerana bergelar pekerja kilang masih lagi terngiang-ngiang. Sejak daripada itu, gadis tersebut terus menjauhkan diri.

@cikfatensyazwani

Maaf laju sangat 🙏🏻#WeDoDanceChallengeMY #esekeli #fypシ #foryoupage #tiktokmalaysia #fypdongggggggg #fypシ

♬ Hati Yang Kau Sakiti – Rossa

Lepas viral, ex boyfriend contact balik…Bagitahu terkilan dan mak pun dah menyesal

Gara-gara kisah tersebut viral, ex-boyfriend yang bernama Amin kembali menghubunginya. Lelaki berkenaan terkilan Faten perlu melalui semua itu sedangkan dialah yang selalu membantunya. Dalam pada itu, maknya juga sudah pun menyesal atas perbuatan tersebut selepas ditegur.


@cikfatensyazwani

Allah is the best planner #fypシ #esekeli #minahkilangviral #fypdongggggggg #FullSpeedChallenge #WeDoDanceChallengeMY

♬ original sound – Ateeeyn – Ateeeyn

Akui Faten orang yang paling baik, tak pernah biadap…Minta maaf untuk segalanya

Malah wanita itu mengakui Faten adalah antara orang yang paling baik serta tidak pernah biadap kepadanya. Di akhir kata, lelaki tersebut meminta maaf atas semua yang berlaku selain menyifatkan bakal suami Faten adalah orang paling bertuah.


"Satu Dalam Sejuta" -Mak Ex-BF Minta Maaf, Menyesal Reject Waktu Kerja Kilang 2

"Satu Dalam Sejuta" -Mak Ex-BF Minta Maaf, Menyesal Reject Waktu Kerja Kilang 3

Sumber: TikTok Faten Syazwani

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Isteri Jenis Pegang Gaji, Suami Merayu Manja Minta Duit Sebelum Keluar
🔥Suami Remove Makeup Isteri Lepas Wedding, Berdekah Warna Kulit Sebenar Kantoi
🔥Dugaan Raya PKP, Bapa Terkorban Nahas Tak Sempat Tengok Hadiah Dikirim Anak

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram