Home » Satu Dalam Sejuta, Ingatkan Megi Dalam Cawan,Bila Dah Siap Rupa-rupanya Keluar Benda Lain Pula
Viral

Satu Dalam Sejuta, Ingatkan Megi Dalam Cawan,Bila Dah Siap Rupa-rupanya Keluar Benda Lain Pula

Bila sebut sahaja mee segera dalam cawan atau kita panggil Maggi Cup,pasti ramai yang suka makan apatah lagi para pelajar. Senang untuk di sediakan. Cuma buka penutup,letak air panas dan biarkan dalam 10 minit,dah siap untuk di makan.

Memang best kalau dapat makanan Maggi Cup nie tapi bukan untuk selalu di makan ya. Untuk kesihatan diri, janganlah selalu makan makanan macam ini. Kurang elok tau. Tapi ada satu “mee segera” dalam cawan atau bekas dari Jepun nie memang wow habis.

Nampak macam mee cawan betul kan? Namun setelah di rendam dengan air panas, lain pula yang keluar.

Rupa-rupanya bekas mee segera itu adalah sehelai baju untuk di pakai.Wow memang mantap.Hasil rekaan ini telah di lakukan oleh 2 buah syarikat minuman kopi terkenal di Jepun iaitu dari jenama BOSS dengan kerjasam dari  syarikat ramen yang di beri nama Raoh.Ciptaan ini sempena menyambut ulang tahun syarikat mereka yang ke 25 di mana secara kebetulan mereka menyambut pada tahun yang sama.Wah hebat betul kan?

Korang boleh tengok rakaman video ini hasil prosesnya dari awal sampai akhir. Mantap habis!Cuba bayangkan korang kasi hadiah nie buat tersayang.Memang kreatif habis.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda