Hiburan

Sarat Hamil Tapi Pakai Baju Mandi S*ksi, Che Puan Juliana Evans Ditegur Netizen

Sejak mengumumkan dirinya hamil 5 bulan baru-baru ini, nama selebriti kacukan Melayu-Inggeris Che Puan Juliana Evans kian menjadi tumpuan ramai lebih-lebih lagi dia berkahwin dengan Kerabat Diraja Selangor iaitu Tengku Shariffuddin. Ditambah pula, sekarang Juliana kerap memuatnaik foto aktiviti yang dilakukannya di media sosial untuk dikongsikan kepada para pengikutnya di entri tersebut.

BACA : 3 Tahun Berkahwin, Che Puan Juliana Evans Teruja Jadi Ibu Selepas Sah Hamil

Bagi yang mengikuti Juliana di Instagram sudah pasti mengetahui bahawa beliau kini sedang bercuti di Pulau Redang, Terengganu bersama suaminya dan berkongsikan beberapa fotonya di sana.

Menurut kapsyen yang ditulis, beliau mahu menunjukkan kebahagiaan yang dirasai pada ketika ini dan menghargainya dalam hidup.

Saya mendapati diri saya gembira dengan perkara mudah. Menghargai keberkatan yang telah diberikan dalam hidup saya. Terutama sekali suami saya, keluarga, karier, orang yang saya rapat, perut yang semakin membesar, dan segalanya!

Namun begitu, penampilannya dalam foto-foto itu telah mendatangkan rasa kurang senang ramai rata-rata netizen menegur Juliana malah ada juga yang mendoakannya menerusi sebuah entri Facebook.

Bukan jealous dia pakai terdedah..tak melambangkan ciri2 wanita MusIimah

Bayangkan tsun4mi waktu itu..apa kita nak jawab pada Allah

Perempuan walau tak cantik tetap nampak cantik bila pakai sopan

Moga selepas ni jagalah auratnya..moga saya juga terus istiq0mah

Sumber : IG Juliana Evans FB Astro Gempak

[instagram-feed]