Viral Inspirasi

Saling Belajar Masak Lauk Berbeza, Wanita Dipuji Rapat Dengan Ibu Mentua India

Saling Belajar Masak Lauk Berbeza, Wanita Dipuji Rapat Dengan Ibu Mentua India 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Selepas berkahwin, setiap individu perlu bersedia untuk menggalas tanggungjawab baru serta menyesuaikan diri dengan pembawaan keluarga pasangan masing-masing. Terutamanya bagi perempuan, pasti gementar untuk menambat hati ibu mentua. Namun seorang wanita ini berjaya menyahut cabaran yang lebih hebat daripada orang lain.


BACA: 9 Bulan Bawa Anak Dalam Perut, Sekali Dah Lahir Copy Paste Muka Ibu Mentua

Mentuaku yang selalu layan kepala menantunya…Kita belanja video cara tanam serai

Menerusi beberapa perkongsian di TikTok, seorang wanita bernama Scha mendapat perhatian ramai apabila sering sahaja memuat naik rakaman bersama ibu mentuanya yang juga berbangsa India. Kedua-duanya yang tinggal serumah sering sahaja dilihat melakukan aktiviti bersama-sama.

@mommy_scha

mertuaku yg selalu layan kepala menantu nye🤪🥰🥰🥰 #fypシ #johorbahru #tiktokindia_ #😂😂😂😂😂😂😂😂 #tlgjgnkecamsaya🙏🏻😂

♬ original sound – MOMMY_Boy – MOMMY_Boy

@mommy_scha

Kita lajer vedio cara2 tanam serai dari amma yea🤣 serai tuh pastikan akar dia ado😂 amma siap tunjuk lagi😍 #fypシ #johorbahru #tiktokindia_ #😂😂😂😂😂😂😂😂

♬ original sound – MOMMY_Boy – MOMMY_Boy

Saling Belajar Masak Lauk Berbeza, Wanita Dipuji Rapat Dengan Ibu Mentua India 2

Sorry la mak mentua I tak fasih Bahasa Melayu…Nanti dia sihat dah boleh buat video masak

Malah bukan itu sahaja, mereka juga tidak kekok memasak lauk kesukaan masing-masing walaupun berbeza bangsa dan agama. Hubungan di antara mentua dan juga menantu ini sungguh akrab meskipun kadang-kadang sedikit terbatas dek kerana faktor bahasa.


@mommy_scha

😃mak mertua cakap tgu dia sihat baru boleh buat vedio masak😀 blh komen awk nak resepi apa🥰#tlgjgnkecamsaya🙏🏻😂 #kamisempoi❤️❤️❤️✌️ #fypシ #johorbahru #tiktokindia_ #myfood

♬ original sound – MOMMY_Boy – MOMMY_Boy

@mommy_scha

Kacau2 mak mertua i😂,sorry lah mak mertua i tak fasih bahasa melayu😆 #johorbahru #tiktokindia_ #fypシ

♬ original sound – MOMMY_Boy – MOMMY_Boy

@mommy_scha

Morning nie mak mertua tunjuk cara buat thosai😁#tiktokindia_ #fypシ #johorbahru

♬ original sound – MOMMY_Boy – MOMMY_Boy

Best sangat dapat mentua sporting & baik macam ni…Melayan je perangai menantu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan aksi mentua dan juga menantu tersebut. Malah mereka turut memuji kedua-duanya yang boleh bersikap tolak ansur antara satu sama lain dan tidak sesekali kelihatan kekok.


Saling Belajar Masak Lauk Berbeza, Wanita Dipuji Rapat Dengan Ibu Mentua India 3

Saling Belajar Masak Lauk Berbeza, Wanita Dipuji Rapat Dengan Ibu Mentua India 4

Saling Belajar Masak Lauk Berbeza, Wanita Dipuji Rapat Dengan Ibu Mentua India 5

Sumber: TikTok Mommy Scha  

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Rating Running Man Mencanak, Jihyo Tayang Tuah Main Jambatan Kaca Squid Game

Sharing is caring!

Youtube

Facebook