Hiburan Cinta & Perhubungan

Rupa Klasik Warisi Kecantikan Ibu, Anak Mahu Ikut Jejak Que Haidar Jadi Pelakon

Rupa Klasik Warisi Kecantikan Ibu, Anak Mahu Ikut Jejak Que Haidar Jadi Pelakon 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Tak dinafikan sudah lama juga kita tak dengar cerita terbaru tentang keluarga Que Haidar dan Linda Jasmine. Walaupun kedua-dua selebriti berbakat besar ini sudah jarang muncul di kaca TV, namun peminat tetap boleh mengikuti perkembangan mereka di laman sosial seperti Instagram dan Twitter. Paling menjadi perhatian adalah 2 puteri mereka yang dah semakin besar dan cantik iaitu Tengku Ratu Haidar (Ratu) dan juga Tengku Cleopatra Haidar (Cleo).

BACA: Muncul Di ‘Pencipta Pegang Waktu’, Que Haidar Terharu Lakonan Dihargai Peminat

Ratu & Cleo makin besar & cantik…kalau nak jadi pelakon kena hadap daddy dulu lah

Bertemakan mood sambutan Tahun Baru Cina, 2 beradik ini nampaknya sempat melaram cantik meskipun berada di rumah sahaja. Malah sekiranya diamati betul-betul, Ratu yang kini berusia 11 tahun seolah-olah mewarisi kecantikan ibunya. Manakala si comel Cleopatra yang bakal masuk 9 tahun pula lebih iras wajah bapa. Selain dikurniakan wajah comel dan cantik, Que Haidar turut berkongsi impian kedua-dua puteri kesayangannya yang ingin bergelar pelakon serta jurufoto terkenal suatu hari nanti. Ibarat peribahasa, ke mana tumpahnya kuah, kalau tidak ke nasi.


Manis & klasiknya muka…copy paste sebijik muka mummy

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen memuji wajah terkini Ratu dan juga Cleo. Selain itu, mereka turut didoakan agar berjaya mengejar cita-cita yang dihajati sekali gus mencipta nama besar seperti Que serta Linda Jasmine.

Rupa Klasik Warisi Kecantikan Ibu, Anak Mahu Ikut Jejak Que Haidar Jadi Pelakon 2

Rupa Klasik Warisi Kecantikan Ibu, Anak Mahu Ikut Jejak Que Haidar Jadi Pelakon 3


Rupa Klasik Warisi Kecantikan Ibu, Anak Mahu Ikut Jejak Que Haidar Jadi Pelakon 4

Sumber: IG the_haidars

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram