Fesyen & Gaya Hidup Inspirasi Viral

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini serta sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma tidak lama lagi, ramai mengambil peluang untuk mula menghias rumah masing-masing. Selalunya bila tiba bab mengemas, perempuan memang paling pandai dalam hal ini. Tapi, macam mana agaknya rupa kalau lelaki yang buat?

BACA: Viral Trend Masak Lemang Guna Tin Ganti Buluh, Pakar Kimia Dedah Bahana Menimpa


Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 2

Sampai penuh 3 beg isi pakaian tak pakai

Dalam satu bebenang dimuat naik oleh pengguna Twitter bernama Syaiful Nazreen, dia berkongsi beberapa keping gambar pakaiannya yang sudah siap tersusun rapi. Selain itu, jejaka ini juga menunjukkan 3 beg penuh berisi pakaian-pakaian lama yang sudah tidak digunakan lagi.

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 3

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 4

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 5

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 6

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 7

Macam tak percaya itu bilik lelaki rupanya

Disebabkan susunan pakaiannya berjaya menarik perhatian beberapa pihak, dia turut berkongsi beberapa keping foto keseluruhan bilik tidur pula. Memilih rona cream dan coklat, bilik pemuda ini mampu membuat mata yang memandang menjadi sejuk dan selesa. Kebanyakan bilik lelaki pasti tidak mempunyai hiasan flora tetapi tidak bagi Syaiful apabila dia menggunakan bunga kering menambahkan lagi mood selesa dalam ruang tidurnya itu.


Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 8

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 9

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 10

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 11

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 12

Girls, mengaku je lah almari dia lagi kemas daripada korang

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sangat kagum apabila melihat kekemasan serta susunan bilik tidur pemuda ini. Ada juga sudah mula mempunyai motivasi untuk mengemas bilik sendiri dan bertanya mengenai beberapa hiasan serta perkakasan yang digunakan oleh Syaiful.

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 13

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 14

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 15

Ramai Terkesima Bila Tengok Bilik Pemuda Ini, Kemasnya Mengalahkan Perempuan 16

Sumber: Twitter @SyaifulNazreen


Kisah Dunia Advertisement Slot

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya