Viral Semasa

Ramai Berdekah Bila Mask Shila Amzah Senget-Benget, Raih Berjuta View Di TikTok

Ramai Berdekah Bila Mask Shila Amzah Senget-Benget, Raih Berjuta View Di TikTok 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Menjadi 1 antara 12 lagu yang berjaya terpilih ke pentas akhir ‘Anugerah Juara Lagu Ke-36’ (AJL36), Shila Amzah dan kumpulan SOG juga teruja apabila persembahan mantap mereka layak sehingga ke tahap itu. Bahkan melalui perkongsian di Instagram rasmi band berkenaan, mereka mengucapkan kata-kata penghargaan kepada semua yang tidak putus-putus memberikan sokongan. Apa yang dibawakan di pentas ‘SFMM36’ itu turut disifatkan sebagai ‘dedikasi’ untuk semua peminat.

BACA : Ramai Tertanya, Shila Amzah Keluarkan Benda Dari Mulut Di Nyanyian Live SFMM36

Shila & ahli SOG tak perasan mask senget ketika diumumkan mara ke final ‘AJL36’

Namun setelah diumumkan oleh Aliff Satar serta Sissy Iman mengenai kelayakan mara ke pusingan akhir, gelagat Shila dan ahli SOG iaitu Raja Nazrin Shah nyata membuatkan ramai terhibur. Terlihat agak terburu-buru muncul dari belakang pentas, mereka berdua nampaknya tidak perasan keadaan topeng muka yang sedang dipakai.


Ramai Berdekah Bila Mask Shila Amzah Senget-Benget, Raih Berjuta View Di TikTok 2

Takde ke kru yang check diaorang sebelum naik stage?

Di TikTok imanmulamemasak, rakaman pendek berkenaan telah meraih berjuta-juta tontonan. Keadaan mask penyanyi berkenaan yang senget-benget tanpa dibetulkan dahulu sebelum keluar di hadapan kamera rupanya disedari juga oleh penonton di rumah daripada kaca televisyen.

@imanmulamemasak

Crew backstage takde yang double check ke?😭 #viral #xyzbca #sfmm36 #ajl36 #shilaamzah #sog

♬ suara asli – Acmd🥀 – One Voice

Ingat aku je perasan…Rasanya depa terkejut lagu masuk AJL…Kalut naik pentas

Menganggap kesilapan kecil itu sebagai situasi melucukan, ramai juga bersangka baik mungkin mereka berdua teruja dan tidak jangka akan terpilih hingga lupa membetulkan topeng muka. Malah ada berseloroh keadaan mask yang tidak kemas itu persis seperti keadaan budak baru balik dari sekolah.


Ramai Berdekah Bila Mask Shila Amzah Senget-Benget, Raih Berjuta View Di TikTok 3

Ramai Berdekah Bila Mask Shila Amzah Senget-Benget, Raih Berjuta View Di TikTok 4 Ramai Berdekah Bila Mask Shila Amzah Senget-Benget, Raih Berjuta View Di TikTok 5 Ramai Berdekah Bila Mask Shila Amzah Senget-Benget, Raih Berjuta View Di TikTok 6

Kredit : TikTok imanmulamemasak


Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Pengemis Hampiri Kedai Mengharap Sedekah, Wajah Kacaknya Buat Gadis Tak Keruan
🔥[VIDEO] Wartawan Cilik Makin Glamour, Diangkut Buat Pengumuman Vaksin Naik Van
🔥Selamat Bersalin Bayi Lelaki 2.35KG, Wanita Genit Tak Sabar Discaj Rindu Suami

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook