Cinta & Perhubungan Viral

Raih 16 Juta Views, Telatah Ibu Main TikTok Dengan Kembar Comel Curi Perhatian

Raih 16 Juta Views, Telatah Ibu Main TikTok Dengan Kembar Comel Curi Perhatian 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Sebut saja tentang anak kembar, mesti ramai golongan ibu yang teringin nak ada sepasang kan? Walaupun kerja menguruskan di rumah jadi berganda, tapi seronok sebenarnya sebab tak perlu bersalin banyak kali pun tapi anak dah ramai. Keluar pun comel pakai baju sedondon, dan bila mereka dah membesar perangai confirm lebih kurang sama.

BACA: [VIDEO] Kembar 3 ‘Hot’ Main TikTok, Telatah Mereka Dapat Perhatian Ramai

Kembar lelaki & perempuan yang sangat comel…ibu balik kerja pun dah excited gembira

Sejak akhir-akhir ini, sepasang kembar comel yang dikenali sebagai Joy dan Jay telah menjadi perhatian ramai. Perkara itu tercetus apabila wanita bernama Huong Giang sering memuat naik gambar dan video comel anak-anaknya di laman sosial seperti TikTok serta Instagram. Lihat sajalah reaksi mereka berdua apabila ibu baru balik dari kerja.

@huonggiang11591

They are so happy when mommy back home from work ❤️❤️❤️ #joynjay #twins #baby #foryoupage #fyp

♬ original sound – Huong Giang – Huong Giang

Raih 16 Juta Views, Telatah Ibu Main TikTok Dengan Kembar Comel Curi Perhatian 2


3 beranak jadi viral main TikTok…raih lebih 16 juta views

Rakaman yang paling mendapat perhatian adalah apabila wanita jelita tersebut mengucup anak kembarnya secara bergilir-gilir berdasarkan alunan muzik lagu TikTok. Gara-gara gelagat comel 3 beranak tersebut, video itu telah berjaya meraih lebih 16 juta tontonan sehingga kini.

@huonggiang11591

#twins #mom #baby

♬ mua mua – Miya쌤

Raih 16 Juta Views, Telatah Ibu Main TikTok Dengan Kembar Comel Curi Perhatian 3

Wow sangat comel & geram melihatnya…sama cantik macam si ibu

Menjengah di ruangan komen pula, rata-rata netizen dari seluruh pelusuk dunia memuji reaksi bahagia yang ditampilkan sepanjang rakaman berdurasi 10 saat berikut. Dalam pada itu, mereka turut beranggapan bahawa anak-anak kembar dari Vietnam ini mewarisi ‘genetik kecantikan’ yang dimiliki ibunya.

Raih 16 Juta Views, Telatah Ibu Main TikTok Dengan Kembar Comel Curi Perhatian 4


Raih 16 Juta Views, Telatah Ibu Main TikTok Dengan Kembar Comel Curi Perhatian 5

Raih 16 Juta Views, Telatah Ibu Main TikTok Dengan Kembar Comel Curi Perhatian 6

Sumber: TikTok huonggiang11591


Kisah Dunia Advertisement Slot

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya