Hiburan Viral

Persembahan Intro ‘GV8’ Idayu Buat Ramai Terpegun, Micheal Ang Puji Melambung

Persembahan Intro 'GV8' Idayu Buat Ramai Terpegun, Micheal Ang Puji Melambung 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Meskipun baru minggu pertama ditayangkan, pentas konsert ‘Gegar Vaganza’ musim ke 8 semalam terus menjadi sebutan ramai. Rata-rata peserta yang sudah lama menyepi dalam industri selama ini bangkit melakukan comeback dengan aura tersendiri.


BACA: Bonda Hetty Minta Cari Lagu Sesuai, Nyanyian Saiful Apek & Yassin Dipuji Gempak

Idayu dan Idris Brown buat persembahan opening secara medley buat 13 peserta

Sebelum melakukan persembahan semalam, mereka diperkenalkan dahulu kepada penonton sambil diiringi oleh nyanyian daripada Idayu dan juga juara ‘All Together Now Malaysia‘ iaitu Idris Brown secara medley. Kedua-dua penyanyi itu bersilih ganti membawakan lagu yang mewakili kesemua 13 peserta berkenaan.

@arszliey

Idayu perform gilerrr. Opening GV8 yang best giler! #gegarvaganza2021 #gv8 #idayuafmegastar #openinggv #fyp

♬ original sound – Az Liey – Az Liey

This Idayu so good la, why Malaysian tak appreciate dia…Malaysian please jangan pandang rupa je

Walau bagaimanapun, nyanyian bersahaja daripada Idayu telah berjaya memikat hati ramai. Bahkan ia kelihatan seperti bekas bintang ‘Akademi Fantasia’ itu pula yang masuk bertanding. Lebih-lebih lagi ketika selebriti berkenaan membawakan lagu ‘Asmara Ini’, nyanyian asal daripada Datuk Fazley Yaakob dengan cukup merdu. Malah, persembahan artis wanita tersebut juga turut mendapat perhatian serta pujian daripada pengarah Micheal Ang di Twitter.


Persembahan Intro 'GV8' Idayu Buat Ramai Terpegun, Micheal Ang Puji Melambung 2

Persembahan Intro 'GV8' Idayu Buat Ramai Terpegun, Micheal Ang Puji Melambung 3

@thegagah

Lagu Fazley Yakob vibe Melly Goeslow ✨ tapi sedih Malaysia masih pandang rupa 😭 #fyp #foryoupage #idayu #gegarvaganza

♬ original sound – The Gagah – The Gagah

10 jam pun boleh dengar suara Idayu ni…High pitch dia tak bingit dan vocal macam acrobatic 

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen mengakui terpegun mendengar nyanyian daripada Idayu. Malah ramai yang teringin untuk melihat penyanyi berkenaan turut beraksi di pentas ‘Gegar Vaganza’.


Persembahan Intro 'GV8' Idayu Buat Ramai Terpegun, Micheal Ang Puji Melambung 4

Persembahan Intro 'GV8' Idayu Buat Ramai Terpegun, Micheal Ang Puji Melambung 5

Persembahan Intro 'GV8' Idayu Buat Ramai Terpegun, Micheal Ang Puji Melambung 6

Sumber: Instagram Astro Gempak, TikTok Azliey & The Gagah 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Propa Dirasuk & Jelir Lidah, Watak Lola & Che Yah Dalam Dukun Diva Dipuji Lawak
🔥Genggam Kuat Katil Ketika Contraction, Ramai Kesian Muka Almy Nadia Merah Padam
🔥Posisi Kek 5 Tingkat Uqasha & Kamal Jadi Bualan, Risau Pengantin Termasuk Kolam

Youtube

Facebook