Cinta & Perhubungan Viral

Pernah Viral Bos Cina Selalu Cover Waktu Solat, Rupa-Rupanya Saling Berjodoh

Pernah Viral Bos Cina Selalu Cover Waktu Solat, Rupa-Rupanya Saling Berjodoh 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Terdahulu di laman TikTok, satu rakaman ini pernah tular apabila menceritakan tentang kebaikan seorang majikan terhadap pekerjanya biarpun berbeza bangsa. Dalam video berkenaan, gadis yang bernama Ezatiey menceritakan bosnya sering sahaja bantu cover kerjanya jika dia ingin menunaikan solat.


BACA: Semua Demi Akhirat-DSV Nangis, Idamkan Suami Untuk Kejar Pahala Solat Jemaah

Banyak kali tanya pasal solat dan Islam…Apa yang jadi semua dengan izin Allah

Malah bukan itu sahaja, bos yang dipanggil Mr Yee itu sering bertanyakan hal-hal berkaitan agama Islam dan kelihatan sungguh berminat. Setelah itu, pemuda yang berbangsa Cina itu telah pun memilih untuk bergelar seorang saudara baru dengan menggunakan nama Aariz Yee.

@ezatiiiiey

Apa yang jadi semua dengan izin Allah. Allhamdulillah 🤲🏻✨ #fypシ #fyp #fypdongggggggg #esekeli

♬ Beauty And A Beat Perfect Slowed – Kyrize

@ezatiiiiey

Lepastu i cakap “boleh, tapi lebih baik baca full doa ya” ✨

♬ original sound – Ezatiey Shah 🌼 – Ezatiey Shah 🌼

Dah selamat langsungkan acara pertunangan secara kecil-kecilan…Ibu Mr Yee turut sempat sarungkan cincin

Terbaru semalam, siapa sangka majikan dan juga pekerja itu rupa-rupanya berjodoh. Pasangan tersebut telah pun selamat melangsungkan acara pertunangan secara kecil-kecilan dan turut dihadiri keluarga dua belah pihak. Berbeza bangsa dan juga agama, ibu kepada Mr Yee dilihat sempat menyarungkan cincin tunang pada jari Ezatiey.


@ezatiiiiey

Bismillah 🥰 One Step Closer ❤️💍 Officially fiance to Mr Aariz Yee @aarizyee_ #fypシ #fyp #esekeli #engagement #boss

♬ A Thousand Years (feat. Steve Kazee) [Pt. 2] [The Twilight Saga: Breaking Dawn Soundtrack] – Christina Perri

@ezatiiiiey

A day to remember ❤️💍

♬ Terlukis Indah – Rizky Febian & Ziva Magnolya

Alhamdulillah, akhirnya penantian kami semua terjadi…Tak sabar pulak nak tengok korang nikah

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira dengan update terbaru pasangan berkenaan. Malah ramai yang tidak ketinggalan tinggalkan ucapan tahniah buat mereka berdua.


Pernah Viral Bos Cina Selalu Cover Waktu Solat, Rupa-Rupanya Saling Berjodoh 2

Pernah Viral Bos Cina Selalu Cover Waktu Solat, Rupa-Rupanya Saling Berjodoh 3

Pernah Viral Bos Cina Selalu Cover Waktu Solat, Rupa-Rupanya Saling Berjodoh 4

Sumber: TikTok Ezatiey 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Iqbal Muncul Bagi Cincin, Juri Tegur Peserta Bawa ‘Isu Sampah’ Ke Pentas MLM
🔥[VIDEO] Ku Faridah Tampar Sharif Zero, Persembahan Kumpulan Tiro Diberi 5 HA
🔥Rating Running Man Mencanak, Jihyo Tayang Tuah Main Jambatan Kaca Squid Game

Sharing is caring!

Youtube

Facebook