Cinta & Perhubungan International Viral

Pengantin Diundang Ke Live TV, Suami Sedih Produksi Tayang ‘Kisah Silam’ Isteri

Pengantin Diundang Ke Live TV, Suami Sedih Produksi Tayang 'Kisah Silam' Isteri 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Cakap soal hati dan perasaan, pastinya segelintir daripada kita pernah bercinta dengan beberapa orang yang berbeza. Namun di akhirnya, hanya seorang sahaja yang akan berjaya memenangi hati sebelum nekad mendirikan rumah tangga secara secara serius. Mungkin itulah gambaran tepat yang sesuai diberikan kepada hubungan percintaan YouTuber terkenal bernama Ria Ricis bersama suaminya, Teuku Ryan.

BACA : Risau Aurat Adik Tersingkap, Ustazah Oki Setiana Dewi Terus Lari Betulkan Gaun

Mari merapat guys ada pasangan pengantin baru

Meskipun pemuda kacak berkenaan berusia 3 tahun lebih muda, namun kedua-duanya berjaya menemui keserasian hingga ke jenjang pelamin. Pernah bekerja sebagai pegawai bank sebelum ini, Teuku Ryan dikatakan sanggup meletakkan jawatan agar tidak perlu tinggal berjauhan dengan isterinya nanti. Namun dia sendiri aktif membuat perniagaan kecil-kecilan termasuklah mempunyai sumber kewangan daripada bisnes sewaan rumah. Tidak cukup wedding ditayangkan secara live di TV, mereka juga diundang hadir ke sebuah program berjudul ‘Pagi-Pagi Ambyar’.

Pengantin Diundang Ke Live TV, Suami Sedih Produksi Tayang 'Kisah Silam' Isteri 2
Kredit Foto : Imagenic

‘Pagi Pagi Ambyar’ jadi saksi perjalanan hidup dan cinta Ria Ricis sampai menikah (minit 3:44)

Pun begitu saat bual bicara baru bermula, pihak produksi telah memainkan sebuah video throwback kemesraan ketika Ria Ricis sedang bercinta dengan lelaki lain suatu ketika dahulu. Sebelum berkenalan dengan Teuku Ryan, dikatakan YouTuber popular Indonesia berkenaan pernah bercinta dengan 5 orang jejaka. Melihat ‘kisah silam’ itu dipertontonkan semula depan mata, pengantin perempuan lantas menenangkan keadaan suaminya yang jelas bersedih.

@icissstr

yg nonton pasti paham ini knp🥺

♬ Untuk Mencintaimu – SEVENTEEN

Masa lalu jangan diungkit….Kita yang tengok pun kesal

Rata-rata netizen merasa terkejut kerana rancangan berkenaan sanggup memaparkan video sedemikian rupa. Malahan peminat Ryan dan Icis menyifatkan kisah lama tidak seharusnya dipaparkan sebegitu rupa apalagi mereka baru mengikat pernikahan 3 hari lalu.

Pengantin Diundang Ke Live TV, Suami Sedih Produksi Tayang 'Kisah Silam' Isteri 3 Pengantin Diundang Ke Live TV, Suami Sedih Produksi Tayang 'Kisah Silam' Isteri 4 Pengantin Diundang Ke Live TV, Suami Sedih Produksi Tayang 'Kisah Silam' Isteri 5 Pengantin Diundang Ke Live TV, Suami Sedih Produksi Tayang 'Kisah Silam' Isteri 6

Pengantin Diundang Ke Live TV, Suami Sedih Produksi Tayang 'Kisah Silam' Isteri 7

Sumber : Instagram teukuryantr98, Transtv corp, TikTok icissstr, YouTube Ricis TR tv

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tersasul Panggil Kamal Adli ‘Sayang’ Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu
🔥Kantoi Juga Kejahatan Erma, Tapi Ramai Pula Nak Ayah Syafiq Terima Balasan
🔥[VIDEO] Mak Engku Jiwai Watak Saat Shooting, Tertampar Muka Amelina Betul-Betul

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook