Cinta & Perhubungan International Viral

Pengacara Baring Manja Di Riba Ex Suami, Isteri Baru Sarat Hamil Sound Setepek

Pengacara Baring Manja Di Riba Ex Suami, Isteri Baru Sarat Hamil Sound Setepek 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Sebagai pengacara khususnya di paparan televisyen nasional, selalunya seseorang itu akan profesional dalam menjaga tingkahlaku apabila sudah bersiaran secara live. Namun bagi rancangan hiburan menghimpunkan artis jemputan sama ada pelakon atau penyanyi, bukan lagi benda pelik jika mereka membuat gurauan sama ada gimik terancang atau secara spontan.


BACA : Pemuda Nampak Hot Bila Pakai Mask, Sedih Pengacara TV Ketawa Ejek Muka Sebenar

Dia baik, dia penyayang…Eh boleh tak matikan kamera?

Pun begitu bagi sebuah rancangan berjudul ‘Pagi-Pagi Ambyar Trans TV’, salah seorang pengacara bernama Dewi Perssik seperti tidak senang duduk apabila bekas suaminya, Aldi Taher hadir ke sana sebagai tetamu jemputan. Bukan sahaja dipuji-puji oleh Aldi tentang kemanisan pernikahan mereka dulu, malahan suasana kekok apabila Dewi bertindak meletakkan kepalanya dengan manja di atas riba lelaki terbabit.

Minta tolong Kak Dewi jangan menempel-nempel

Dalam masa sama, dikatakan isteri barunya iaitu Salsabilih yang kini sarat hamil (juga berada di studio) mula merasa kurang senang menyaksikan adegan mesra mereka berdua. Walaupun masing-masingnya bertatus ‘bekas’, dia gagal menahan rasa marah dan cemburu selain mempertikaikan tindakan kurang manis pengacara terbabit hatta dengan alasan kerja sekalipun.


Pengacara Baring Manja Di Riba Ex Suami, Isteri Baru Sarat Hamil Sound Setepek 2

Fahamlah perasaan aku…Aku tengah hamil, nampak suami kerja…

Bagi menjernihkan suasana, 2 wanita ini dipertemukan kembali untuk mendengar luahan masing-masing. Dewi mula menitiskan air mata sambil membuat penjelasan tiada niat bukan-bukan setelah Salsabilih mengasaknya dengan kritikan bertubi-tubi kerana sampai ke tahap menyentuh suaminya sendiri.


Sumber : YouTube Trans TV Official

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Mempunyai Adik Istimewa, Bengah Anggap Itu Satu Anugerah.🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook