Hiburan International Viral

Pendam Isu Nissa Sabyan Dari Ibu Ayah, Ini Sebab 2 Tahun Isteri Sorok Aib Suami

Pendam Isu Nissa Sabyan Dari Ibu Ayah, Ini Sebab 2 Tahun Isteri Sorok Aib Suami 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Menerima kecaman hebat gara-gara menjalinkan hubungan cinta dengan suami orang, Nissa Sabyan masih lagi tidak memberikan sebarang kenyataan hingga sekarang. Menjengah ke Instagram vokalis berusia 22 tahun itu, dia tidak menyahaktifkan akaun seperti artis lain apabila dilanda kontroversi. Namun, gadis ini sekadar menutup ruangan komen pada beberapa gambar miliknya bersama Ayus Sabyan.


BACA : Isteri Akui Pernah Slow Talk Dengan Nissa Sabyan, Suami Pindah Tinggalkan Rumah

Pendam perasaan sendiri bila tahu suami selingkuh…Rahsiakan daripada ibu ayah

Ekoran kemelut itu, rumah tangga mereka ibarat meniti belah apabila tidak lagi tinggal sebumbung sejak Ayus keluar dari rumah sejak bulan lalu. Bercakap mengenai awal-awal kemelut ini tercetus, Ririe Fairus dikatakan memendam perasaan seorang diri walaupun suaminya sudah kantoi bermain kayu tiga sejak 2018. Jangan katakan adik beradik, malah dia turut merahsiakan aib tersebut daripada pengetahuan ibu bapanya sendiri.

Pendam Isu Nissa Sabyan Dari Ibu Ayah, Ini Sebab 2 Tahun Isteri Sorok Aib Suami 2

Pendam Isu Nissa Sabyan Dari Ibu Ayah, Ini Sebab 2 Tahun Isteri Sorok Aib Suami 3

Kakak tak setuju sebarkan isu rumah tangga, tapi kita yang geram – keluarga

Tidak ketinggalan melalui portal Kapan Lagi, alasan mengapa dia terus kuat menghadapi badai rumah tangga itu adalah kerana dua orang anak-anaknya yang masih kecil. Ririe Fairus juga disifatkan sebagai seorang wanita yang kuat. Bukan sahaja sabar menyimpan keburukan suami, malah dia cuba memperbaiki keadaan kerana yakin perkahwinan itu masih boleh diselamatkan.


Pendam Isu Nissa Sabyan Dari Ibu Ayah, Ini Sebab 2 Tahun Isteri Sorok Aib Suami 4

Pendam Isu Nissa Sabyan Dari Ibu Ayah, Ini Sebab 2 Tahun Isteri Sorok Aib Suami 5

Kumpulan Sabyan Gambus kini sibuk shooting video klip

Media @dreamcoid juga sempat menghubungi pihak pengurusan kumpulan Sabyan Gambus untuk mendapatkan komen lanjut mengenai kontroversi Nissa dan juga Ayus. Malangnya, mereka hanya memberikan jawapan bahawa kini sedang sibuk menjalankan shooting klip video di luar negeri.


Pendam Isu Nissa Sabyan Dari Ibu Ayah, Ini Sebab 2 Tahun Isteri Sorok Aib Suami 6

Sumber : Portal kapanlagi, dreamcoid

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram