Semasa

Penat Masak Raya Tapi Anak Makan Kat Mamak, Ibu Naim Daniel Bagi Respon Sentap!

Bersempena dengan Hari Raya Raya Aidiladha yang disambut  sekitar Ahad lalu, ibu-ibu pastinya gigih ‘bersilat’ di dapur untuk menyediakan pelbagai juadah enak buat keluarga masing-masing. Ketika inilah masanya untuk kita menjamu air tangan ibu bersama dengan ahli keluarga tercinta. Tidak ketinggalan juga dengan Puan Nora Taherah iaitu ibu kepada pelakon dan penyanyi terkenal, Naim Daniel. Namun begitu, sesuatu yang melucukan telah terjadi dalam keluarga mereka pada hari tersebut.

Baca : [VIDEO] Belanja Family Makan Guna Gaji Pertama, Respon Si Ayah Pula Undang Sayu

Ingat mamak tu yang melahirkan korang? Bangga sungguh muka

Di Instagram Naim Daniel, dia telah berkongsikan sebuah chat daripada group WhatsApp keluarganya. Nampaknya, penyanyi lagu ‘Sumpah’ dan adik-beradiknya yang lain telah singgah ke kedai mamak dan apabila diketahui si ibu, inilah yang terjadi!

Pagi-pagi mama dah masak nasi lemak…Mama triggered

Menurut cerita Naim Daniel, pada awalnya mereka hanya keluar untuk membeli beberapa barang. Tetapi selepas diajak oleh si kakak, mereka bertiga sempat singgah ke kedai makan tersebut padahal ada juadah yang tersedia di rumah. Tak sangka pula ini respon deep dan melucukan yang diberikan oleh ibu mereka ye! Mengetahui kejadian ini, netizen juga turut merasa terhibur dan seolah-olah memahami hati si ibu yang berada dalam situsi berkenaan.

Gambar sekadar hiasan

Kalau aku maunya menyorok masa nak sampai rumah

Ugutan paling mengancam yang mak-mak selalu buat

Sebagai mak,aku faham apa yang dia rasa

Sumber : Instagram Naim Daniel

[instagram-feed]