Hiburan Viral

Peminat Tanya Jika Buat Pembedahan Plastik Di Korea, Ini Jawapan Sherry Ibrahim

Artis tanah air walaupun mempunyai ramai peminat dan pengikut namun tidak lari dari menjadi mangsa kecaman dan perbualan ramai. Setiap perubahan ataupun perbezaan yang dirasakan tidak sama dari yang dulu akan menjadi tanda tanya dan mereka menginginkan jawapan akan benda yang dilihat dari artis tersebut. Seperti yang ketika ini terjadi kepada artis cantik dan berkerjaya iaitu Sherry Ibrahim mengenai perubahan yang terdapat pada wajahnya.

BACA : “Woww! Jambunya Abang Sebelah Tu! Cepat Kahwin ye!”- Netizen Doakan Sheryy Ibrahim & Pasangan?

Sherry Ibrahim yang aktif di laman Instaram banyak memuat naik turun gambar beliau dan kebelakangan ini banyak gambar-gambar menjadi persoalan netizen kerana perbezaan pada fizikal wajah beliau. Para peminat bertanyakan hal tersebut di laman Instagram Sherry sendiri.

You pembedahan plastik semasa di Korea baru-baru ini?

Akibat terlalu banyak pertanyaan dan penyataan mengenai muka Sherry yang dilontarkan di ruangan komen kebelakangan ini akhirnya Sherry Ibrahim membuka mulut mengenai kejadian yang sebenarnya. Sherry telah menyatakan perkara sebenar di statu Instagramnya dan menegaskan bahawa beliau tidak melakukan sebarang ubah suai di wajahnya. Di sampaing itu beliau juga menyatakan bahawa itu adalah anugerah yang dimilikinya dari ibu bapanya dan beliau bersyukur atas apa yang dimilikinya.

Saya tahu berdosa kalau dengan sengaja membuat perubahan…

Kecantikan yang dimiliki Sherry telah mendapat perhatian netizen yang banyak memberikan komen mengenai wajahnya yang semakin berseri dan semakin cantik. Ramai yang membuat spekulasi bahawa beliau membuat sesuatu pada bahagian pada wajah tapi terdapat sebilangan yang menyatakan bahawa kerana berat badan yang naik membuatkan Sherry kelihatan lain daripada dahulu. Walau apa pun, kenyataan yang diberikan Sherry telah cukup menjawab segala persoalan yang timbul.

Muka lain giler, ingat kita je yang perasan…

Kenapa nampak lain da muka akak sekarang?

Lainya muka. Nampak cute je, mungkin sebab da bambam sikit.

You buat apa dengan muka you? Lain sangat sekarang.

Kak Sherry yang saya kenal cantik luar dan dalam.

Bezakan gambar memang nampak kelainan rupa tapi lawa.

Sumber : Sherry Ibrahim

[instagram-feed]