Hiburan Viral

Pelajar Malaysia Dakwa Lihat Penyanyi Clubbing Di Korea, Manager Ambil Tindakan

Pelajar Malaysia Dakwa Lihat Penyanyi Clubbing Di Korea, Manager Ambil Tindakan 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Korea antara negara yang masih belum membenarkan pelancong dari Malaysia untuk masuk ke sana. Walau bagaimanapun, beberapa orang artis tanah air iaitu Hael Husaini, Andi Bernadee serta Sharifah Rose dikhabarkan berada di negara tersebut atas urusan kerja.


BACA: [VIDEO] Hael Husaini Diam-Diam Sorok Rambut AJL35? Ramai Puji Macam Logan Lee

Seronok betul dia berJAMPI kat club Itaewon tu..Maybe tu HAJAT dia untuk buat benda HARAM

Terbaru semalam di Twitter, seorang pelajar Malaysia yang kini belajar di Korea telah memuat naik satu dakwaan liar. Pemuda tersebut telah memaklumkan ternampak seorang penyanyi lelaki terkenal masuk ke dalam satu club di Itaweon yang merupakan tempat tumpuan bagi pelancong asing.

Pelajar Malaysia Dakwa Lihat Penyanyi Clubbing Di Korea, Manager Ambil Tindakan 2

Kalau dia padam sekalipun dah terlambat dik…Dah jumpa YouTube, Instagram, alamat rumah semua

Mengikut petunjuk yang ditinggalkan, tidak semena-mena nama Hael pula terpalit sama. Walau bagaimanapun, pihak pengurusan penyanyi lagu ‘Jampi’ ini serta pembantu peribadinya menyangkal keras dakwaan tidak berasas tersebut menerusi satu rakaman live di Instagram. Dalam pada itu, mereka juga difahamkan telah pun mengambil tindakan sewajarnya terhadap individu yang membuat pertuduhan sedemikian rupa.


@hhaelhusaini.fans

😉

♬ original sound – Him – Him

Pelajar Malaysia Dakwa Lihat Penyanyi Clubbing Di Korea, Manager Ambil Tindakan 3

Pelajar Malaysia Dakwa Lihat Penyanyi Clubbing Di Korea, Manager Ambil Tindakan 4

Akhir zaman dah, without bukti dia tuduh lepas tu semua orang percaya…Dapat dosa kering fitnah orang

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen pada awalnya tertanya adakah berita tersebut benar atau cuma fitnah. Selain itu, ramai juga minta untuk tidak membuat tuduhan melulu tanpa usul periksa. Secara keseluruhannya, rakaman tersebut telah pun mendapat lebih 416 ribu jumlah tontonan.


Pelajar Malaysia Dakwa Lihat Penyanyi Clubbing Di Korea, Manager Ambil Tindakan 5

Pelajar Malaysia Dakwa Lihat Penyanyi Clubbing Di Korea, Manager Ambil Tindakan 6

Pelajar Malaysia Dakwa Lihat Penyanyi Clubbing Di Korea, Manager Ambil Tindakan 7

Sumber: Twitter aqil989 & TikTok hhaelhusaini.fans 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Anak Dipenjara Punca Nahas Laura, Ibu Santai-“Kena Pandai Pilih Awek Lepas Ni”
🔥[VIDEO] Depresi Akibat Tak Jadi Kahwin, Lelaki Kesedihan Tenung Katil Pengantin
🔥Insan Kurang Waras Sering Bertandang, Owner Kedai Tersentuh Tengok Tengah Solat

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook