Cinta & Perhubungan

Pakwe Bercinta Dengan Kawan Pejabat, Gadis Ditinggal Jua Walau Dah Bagi Peluang

Pakwe Bercinta Dengan Kawan Pejabat, Gadis Ditinggal Jua Walau Dah Bagi Peluang 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Percaya ataupun tidak, rupa paras sering menjadi penilaian utama apabila dua insan baru berada dalam fasa perkenalan. Namun lama kelamaan, ia bukanlah faktor yang akan ‘mengikat’ partner kita untuk terus setia dalam percintaan buat selama-lamanya. Sekacak atau secantik mana pun, perselingkuhan tetap berlaku jika salah seorangnya mula berani menjalinkan hubungan dengan orang ketiga. Nasib sama turut menimpa seorang gadis cantik ini sehingga hubungan yang dibina ranap begitu sahaja.


BACA : [VIDEO] Anak Sulung Belum Umur Setahun, Ibu Menangis Trauma Sah Hamil Kali Ke-2

Dah bagi peluang 3 hari untuk betulkan keadaan, sekali kena tinggal juga

Melalui pengalaman pahit dikongsikan oleh pengguna TikTok @dndian1, dia membongkarkan perangai teman lelakinya yang seolah-olah tidak menghargai peluang untuk berubah. Sudah ‘terkantoi’ menjalinkan hubungan dengan seorang perempuan yang juga bekerja di pejabat sama, pemuda terbabit meminta masa selama 3 hari untuk membetulkan semula keadaan. Malang sekali, kemaafan yang sudah diberikan itu umpama disia-siakan begitu sahaja. Dalam sekelip mata, dia pasrah kerana lelaki berkenaan lebih memilih menamatkan percintaan mereka sendiri.


@dndian1

#zoommyface Dulu ceritain ini nangis-nangis, sekarang? Jogetin ae. #fyp

♬ original sound – adndaaaa🥀 – D

Cantik macam ni pun kena tinggal…Dulu aku bagi masa seminggu sama juga

Seakan-akan serik dengan perangai cinta lamanya itu, dia memberikan peringatan kepada orang di luar sana agar tidak mudah memberikan kemaafan atau peluang jika melalui situasi seperti dirinya. Menjengah ke ruangan komen, netizen sempat mendedahkan cerita sama selain tidak menyangka gadis secantik ini tetap ditinggal oleh teman lelakinya demi orang lain.


Pakwe Bercinta Dengan Kawan Pejabat, Gadis Ditinggal Jua Walau Dah Bagi Peluang 2

Pakwe Bercinta Dengan Kawan Pejabat, Gadis Ditinggal Jua Walau Dah Bagi Peluang 3

Pakwe Bercinta Dengan Kawan Pejabat, Gadis Ditinggal Jua Walau Dah Bagi Peluang 4

Sumber : TikTok

Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram