Cinta & Perhubungan Fesyen & Gaya Hidup Hiburan Inspirasi

“Pak Ngah…Tolonglah…”- Fasha ‘Rilek’ Angkat Anak Tapi Dikecam Teruk Hingga Babitkan Aidil, Beri Respon Padu

Fasha Sandha merupakan selebriti yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan malah berita beliau kini sedang rapat dengan pelakon Aidil Aziz membuatkan ramai menyokong hubungan mereka.

BACA: “Aiyo So Kebal Hati Mummy…”- Netizen Tergelak Tapi Mawar Rashid ‘Tenang’ Ajar Anak Tiri Solat

Meskipun, Fasha mempunyai dua orang anak dan bergelar ibu tunggal ia tidak menghalang untuknya terus gembira bersama malah tambah gembia dengan kehadiran Aidil yang sering dikongsi menerusi Instagram.

Namun, terbaru Fasha berkongsi satu rakaman video yang menunjukkan beliau sekaligus mendukung kedua anak-anaknya sehingga menimbulkan kecaman daripada netizen.

Fasha rilex dukung dua anak

Pelbagai komen yang mengecam kelakuan Fasha ini sehingga membabitkan nama Aidil yang membuatkan Fasha turut memberi respon padu terhadap netizen tersebut.

Ngapa sampai tak boleh jalan budak-budak tu…

Bahaya betul..jatuh nanti

Pak Ngah tu…tolonglah bawa….

Fasha turut memberi respon padu terhadap netizen yang mengecam dirinya sehingga pelik ada yang sanggup berkata buruk tentang apa yang dilakukannya itu.

Eeeh kau ni..suka hati aku la, anak aku….

Kan…memang mak-mak buat macam tu selalu…

Selain mengecam, ada pula yang menyokong apa yang dilakukan oleh Fasha yang tidak semua mampu buat kepada anak-anaknya malah ia menunjukkan kasih sayang terindah daripada seorang yang bergelar ibu.

Ini la kasih sayang yang terindah…

Respect giler…

Sumber: IF Fasha Sandha

like
4
love
2
haha
wow
sad
5
angry