Viral Hiburan International

Nissa & Ayus Didakwa Sudah Nikah? Ex-Vokalis Sabyan Tegas Beritahu Hal Sebenar

Nissa & Ayus Didakwa Sudah Nikah? Ex-Vokalis Sabyan Tegas Beritahu Hal Sebenar 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Siapa menyangka pekung mengenai hubungan terlarang di antara Nissa Sabyan dan Ayus Sabyan rupanya sudah diketahui keluarga mereka. Malah pembongkaran awal berlaku pada Julai 2019 apabila Ririe Fairus menemukan bukti selepas memeriksa telefon bimbit suami. Walaupun kini proses persidangan di mahmakah sudah bermula, adik Ayus Sabyan masih mengharap suami isteri itu dapat berdamai kembali.


BACA : Suami Terlupa Padam Chat Dengan Nissa Sabyan, Kantoi Lepas Isteri Godek Phone

Nissa dan Ayus didakwa bernikah? Katanya itu punca vokalis dulu tarik diri

Terbaharu menerusi media Indonesia, khabar angin mengejutkan telah tersebar dan sekali lagi menaikkan bulu roma netizen. Bukan sekadar hubungan terlarang, Nissa dan Ayus didakwa sudah pun bernikah secara ‘siri’ selama 2 tahun ini. Berita itu katanya disampaikan daripada mulut kenalan terdekat bekas vokalis Sabyan Gambus yang bernama Anisa Rahman. Tak cukup dengan itu, skandal terbabit disifatkan menjadi sebab mengapa dia menarik diri dan keluar daripada kumpulan tersebut sebelum ini.

Nissa & Ayus Didakwa Sudah Nikah? Ex-Vokalis Sabyan Tegas Beritahu Hal Sebenar 2

Berita ini tiadak benar…Saya tidak pernah bercakap seperti itu

Namun tegasnya, semua cuma fitnah semata-mata malah dia tidak pernah membuat sebarang kenyataan sedemikian rupa. Pihak pengurusannya juga sudah meminta akaun terbabit memadamkan berita merepek itu agar tidak mengeruhkan keadaan.


Nissa & Ayus Didakwa Sudah Nikah? Ex-Vokalis Sabyan Tegas Beritahu Hal Sebenar 3

Nissa & Ayus Didakwa Sudah Nikah? Ex-Vokalis Sabyan Tegas Beritahu Hal Sebenar 4

Anisa Rahamn sudah memadam semua klarifikasi

Membuat status itu di ig story pada semalam, namun hasil tinjaun terkini mendapati Anisa Rahman sudah memadamkan kenyataan tersebut. Ini termasuklah akaun berkaitan yang memuat naik fitnah itu.


Nissa & Ayus Didakwa Sudah Nikah? Ex-Vokalis Sabyan Tegas Beritahu Hal Sebenar 5

Sumber : Portal kapan lagi

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram