International Santai

Nia Ramadhani Tak Reti Potong Buah, Cuma Mampu Temankan Family Masak Di Dapur

Nia Ramadhani Tak Reti Potong Buah, Cuma Mampu Temankan Family Masak Di Dapur 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Nia Ramadhani memang dikenali sebagai seorang selebriti Indonesia yang hidup mewah dan apa saja kisah peribadinya pasti akan jadi perbicaraan umum. Bagi yang tidak tahu, dia pernah menjadi tumpuan ramai apabila bernikah dengan ahli perniagaan Ardi Bakrie pada usia muda cuma 20 tahun. Selain kini bahagia bersama suaminya serta menjadi ibu kepada 3 cahaya mata, terdapat banyak kisah lucu yang pernah terjadi pada aktres berkenaan sepanjang tempoh 10 tahun berumah tangga.

BACA: Ingat Lagi Olivia Dari Bawang Merah Bawang Putih? Kini Makin Cun, Comel & Hot Gila

Nia Ramadhani Tak Reti Potong Buah, Cuma Mampu Temankan Family Masak Di Dapur 2

Pernah takut bancuh kopi untuk mentua…hanya sebab tak tahu berapa sukatan gula

Setelah tak pandai pecahkan telur, pemegang watak utama sinetron ‘Bawang Merah Bawang Putih’ kini buat pendedahan baru pula iaitu tak tahu berapa sukatan gula untuk diletakkan pada secawan kopi. Ketika ditemubual bersama YouTuber Ayu Dewi, selebriti tersebut mengakui dirinya agak takut kerana itulah kali pertama dia diminta sediakan kopi buat mentua.


Nia Ramadhani Tak Reti Potong Buah, Cuma Mampu Temankan Family Masak Di Dapur 3

Tak pandai potong buah atau masak…tolong temankan ahli keluarga di dapur saja

Turut mencuri perhatian adalah apabila pelakon terkenal itu langsung tidak tahu sebarang asas memotong buah ataupun memasak. Sebaliknya, dia cuma mampu temankan saja ahli keluarga terutamanya ‘geng wanita’ di dapur. Meskipun begitu, sikapnya langsung tidak menjadi masalah buat ibu dan bapa mentua untuk menerima Nia Ramadhani seadanya.


Sumber: YouTube MrsAyuDewiTribunnews

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram