Hiburan Santai

“Ni Memang Pesyen Ayah-Ayah Ek?” – Sari Yanti Letak Kapsyen Panjang Lebar, Tapi Respons Pendek Jep Buat Ramai Terhibur

Bagi yang mengikuti perkembangan pasangan selebriti popular Jep Sepahtu dan isterinya, Sari Yanti, pastinya sudah tahu betapa sepadannya pasangan ini. Mereka juga dilihat sangat comel bersama, tambah-tambah lagi apabila Sari Yanti telah mula memakai hijab dan telah melahirkan seorang puteri yang diberi nama Dariya.

BACA: “Jangan Bising” – Komen ‘Padu’ Sari Yanti Bila Jep Main Ping Pong Sampai Terjerit Buat Netizen Terhibur!

Semalam, Sari Yanti ada berkongsi satu foto throwback semasa masih berkawan dengan Jep pada 2 tahun yang lalu. Menurut kapsyen beliau, ketika itu mereka berada di Jepun dan beliau memuji kebaikan yang ditonjolkan oleh Jep sewaktu zaman perkenalan mereka.

Kejap je dah 2 tahun

Tapi yang paling menarik perhatian adalah komen balas yang diberikan oleh Jep sendiri terhadap kapsyen Sari Yanti. Jep hanya membalas ringkas dengan jawapan Alhamdulillah sebelum menyambung dengan soalan tentang Dariya pula.

Komen tersebut mengundang gelak tawa dan juga kegeraman para netizen yang melihatnya. Rata-rata mereka masih tak boleh menerima respon pendek Jep sedangkan Sari Yanti telah membuat kapsyen yang sweet dan panjang berjela kepadanya.

Ni memang pesyen ayah2 ek

Korang takde wasap ke

Penat si ibu bercerita last2 anak ditanya

Sumber: IG sariyanti

1
like
love
3
haha
wow
sad
angry