Viral

Nangis Kenang Anak Pramatang Di Nyanyian Live, Artis Tak Kisah Makeup Bercapuk

Nangis Kenang Anak Pramatang Di Nyanyian Live, Artis Tak Kisah Makeup Bercapuk 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Gara-gara dilahirkan pramatang, artis Indonesia, Lesti Kejora sebelum ini pernah tular apabila dia menangis setelah gagal mendapatkan baju yang sesuai dengan saiz badan anak sulungnya. Bersalin pada 26 Disember lalu, kehadiran zuriat tersebut hasil perkahwinan dengan Rizky Billar nyata disambut dengan lambakan doa. 4 hari lalu, mereka juga tampil mendedahkan wajah sebenar ‘Baby L’ atau nama penuhnya, Muhammad Leslar Al Fatih Billar.

BACA : Dah Prepare Ingatkan Lahir Normal, Artis Menangis Anak Pramatang Tak Muat Baju

Lesti terpaksa hentikan nyanyian…Nangis berjurai-jurai hingga bercapuk makeup (minit 5:40)

Tidak terhenti di situ, stesen TV nasional Indonesia telah menerbitkan sebuah tayangan khas berjudul ‘Welcome Baby L‘ iaitu acara live bagi meraikan kelahiran anak pasangan selebriti tersebut. Antara pengisiannya adalah persembahan daripada Lesti dengan menyanyikan lagu berjudul ‘Anakku’. Kerana terlalu emosi lagi-lagi setelah gambar Muhammad Leslar muncul di skrin besar, dia terus menangis teresak-esak sehingga gagal meneruskan nyanyian dengan sempurna. Keadaan makeup yang sudah bercapuk-capuk juga tidak dihiraukan kerana air mata mengalir tanpa henti.

Ibu masih jauh daripada kata ‘sempurna’ menjadi seorang ibu..Bonda akan berjuang buat kamu (minit 1:30)

Selain itu, sebuah segmen bual bicara ketika Lesti diminta menyampaikan kata-kata harapan kepada Baby L juga sekali lagi banjir dengan air mata. Sebak kerana Allah memberikannya rezeki menimang cahaya mata, tiada apa yang diharapkan oleh suami isteri berkenaan selain mahu melihat anak mereka tumbuh menjadi manusia berguna.


Kenapa nangis? Yelah semua orang tua pasti macam tu (minit 11:00)

Ditanyakan mengapa penyanyi dangdut itu terlihat berulang kali menangis selepas fasa beranak, Rizky selaku suami menyifatkan ia adalah lumrah seorang wanita menzahirkan rasa bahagianya. Bukan bermaksud ‘cengeng’, namun mereka amat bersyukur dan menganggap kehadiran Baby L adalah sangat bermakna dalam hidup.

Kredit : YouTube Indosiar, Instagram Lesti Kojora


Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Pengemis Hampiri Kedai Mengharap Sedekah, Wajah Kacaknya Buat Gadis Tak Keruan
🔥[VIDEO] Wartawan Cilik Makin Glamour, Diangkut Buat Pengumuman Vaksin Naik Van
🔥Selamat Bersalin Bayi Lelaki 2.35KG, Wanita Genit Tak Sabar Discaj Rindu Suami

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Youtube

Facebook