Hiburan Inspirasi

Mizz Nina Gigih Buang Foto & Video Tayang Aurat Dari Internet, Ramai Sokong!

Selebriti dan aktivis kemanusiaan iaitu Mizz Nina atau nama sebenarnya Shazrina Azman tetap positif meskipun foto dan video lamanya yang tidak menutup aurat masih tersebar di internet termasuklah YouTube. Menurut Mizz Nina, sebelum ini dia bersama suaminya yang juga penyanyi Noh Salleh sudah berusaha meminta pihak berkenaan memadam segala visual tersebut.

BACA : Dah 7 Tahun Kahwin Masih Tak Ada Anak? Ini Jawapan Noh Hujan

Melalui video & gambar, orang lihat penghijrahan

Pada bulan April lalu, Noh ada meluahkan isi hatinya supaya pihak media memadam serta tidak lagi menggunakan foto dan video Nina yang tidak menutup aurat. Dalam masa yang sama, pelantun lagu ‘What You Waiting For’ itu memberitahu bahawa dia tidak meneruskan lagi kerjaya sebagai penyanyi, walau untuk lagu yang berciri kerohanian sekalipun.

Saya takkan menyanyi lagi. Saya suka dengan kehidupan saya sekarang yang banyak menyertai misi kemanusiaan. Biarlah suami saya yang terus aktif dalam karier muzik & saya hanya menyokong Noh dari belakang.

Tindakan Mizz Nina yang gigih untuk memadam segala visual yang memaparkan dirinya tidak menutup aurat jelas sekali mencuri perhatian ramai apabila rata-rata netizen menyokong usahanya itu.

Kaya+cantik+mahsyur tapi berakal. Semoga istiqamah

Berhijrah ke arah lebih baik. Semoga dipermudahkan

Alhamdulillah anda adalah inspirasi, Hajjah!

Artis contoh betul2 berubah kerana Allah..

Sumber : Harian Metro