Kini, hubungan percintaan antara pelakon Zarina Anjoulie atau lebih mesra dengan gelaran Anju bersama teman lelaki iaitu Datuk Seri Elzy sudah diketahui umum. Malah, mereka juga dikatakan bakal mendirikan rumah tangga pada sekitar bulan Mac nanti.
BACA: Pilih Yang Kecil Meski Nak Belanja Gelang Besar, Teman Lelaki Cair Sikap Anju
Syukur nikmat Allah…Papa sayang mama dunia akhirat
Sebelum ini, lelaki berkenaan dilihat tidak kedekut untuk membelanjakan wang ringgit buat teman wanitanya. Mana tidaknya, terdahulu dia dikatakan telah menghadiahkan banglo khas buat Anju di sebuah kawasan perumahan elit. Bukan itu sahaja, malah lelaki tersebut turut membelikan seutas gelang tangan emas buat insan kesayangannya.
Jawatan Kosong: Penulis Di Laman Portal Kisah Dunia (Work From Home)
@abot_anjoulie #fyp #zarinaanjoulie Papa shayang mama dunia & akhirat ❤
Papa pergi beli makeup untuk mama… Thank you, my love
Menerusi sebuah perkongsian di laman TikTok, selebriti berkenaan telah meminta DS Elzy untuk membelikan alat solek baharu untuknya. Tanpa berlengah, lelaki tersebut telah singgah ke sebuah premis kecantikan bagi menunaikan hasrat cinta hatinya itu. Malah, dia turut merakam video pendek ketika berada di sana sebagai bukti pembelian barangan berkenaan.
@zarinaanjoulie_elzey @*elzeyanjoulie* thank u my luv ❤️❤️❤️
Kalau suami saya tak macam ni, saya nak refund dia
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen berasa cemburu terhadap wanita tersebut kerana mempunyai pasangan yang romantik serta bersifat pemurah. Dalam pada itu, masing-masing bagaikan tidak sabar untuk melihat pasangan tersebut mendirikan rumah tangga bersama.
Kredit: TikTok abot_anjoulie & zarinaanjoulie_elzey
Artikel Viral Hari Ini 🔥
🔥Lapor Suami Lesap Lepas Berjudi Di Genting, Rupanya Isteri Dah Masak Jadi Kari
🔥Jiran Terbau Aroma Pelik, Rupanya Wanita Rumah Atas Masak Suami Jadi Lauk Kurma
🔥Ibu ‘Diratah’ Jiran Hingga Hamil, 6 Tahun Kemudian Anak Tamatkan Hayat Pelaku
🔥Dan banyak lagi cerita VIRAL di Telegram Kisah Dunia….
Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.