Cinta & Perhubungan Realiti Hidup

Minta Duit Konon Tolong Family Susah, Rupanya Berjoli Dengan Perempuan Lain!

Sebut saja tentang ‘kaki kikis’ ataupun ‘pis4u cukur’, selalunya ramai yang kaitkan sikap negatif itu dengan golongan perempuan. Namun begitu, jangan buat-buat tak tahu atau berlagak suci pula sebab para lelaki pun ada juga spesis macam ni, malah lebih teruk lagi. Lepas dah test yang teman wanitanya sanggup buat apa saja atas dasar cinta, maka mereka akan terus-menerus meminta seperti yang terjadi pada seorang gadis ini.

BACA: Awas! 12 Petanda Suami Sah Curang.. No. 12 Tu Selalu Berlaku

Betul kata orang…Men are trash!

Bayangkan dia pakai duit aku…tapi keluar dengan perempuan lain

Dia kata family susah…duit tu untuk tolong family

Start pinjam bila dah tunjuk sayang pada dia…mula naik kepala

Banyak juga duit tabur kat dia…

Minta duit pergi Broga…rupanya pergi dengan perempuan lain

Katanya perempuan tu ex…tapi sampai berpeIuk dalam gambar

Dia sikit pun tak pernah nampak effort aku…

Dah putus, jadi kawan pun still nak pinjam duit…

Nak kenal dengan orang…jangan bagi muka nanti kena pijak kepala

Sumber: Twitter ainshmzuri

[instagram-feed]