Hiburan

Mimi Peri Gurau Jadi Isteri Kedua Fizz Fairuz, Almy Nadia Gelak Tak Ingat Dunia

Mimi Peri Gurau Jadi Isteri Kedua Fizz Fairuz, Almy Nadia Gelak Tak Ingat Dunia

Sharing is caring!

Berbekalkan penampilan ala-ala wanita dengan suara yang lucu, populariti Mimi Peri dari negara seberang tidak perlu dipertikaikan lagi. Walaupun hanya membuat video-video random di hadapan kamera telefon, gelagatnya sering bikin pecah perut dari dulu sehingga sekarang. Selain itu, baru-baru ini ‘Puteri Kayangan’ berkenaan sempat juga membuat sesi live Instagram dengan artis Malaysia.


BACA : Mak Suruh Keluarkan Ayam Dari Fridge Tapi Terlupa, Anak Cairkan Guna Hair Dryer

Aku ngakak tengok Mimi Peri live dengan Almy Nadia

Artis yang dimaksudkan adalah Datuk Fizz Fairuz dan juga isterinya, Datin Almy Nadia. Sejak pagi ini juga, rakaman video mereka menjadi viral di segenap media sosial dan ramai menyifatkannya sebagai lucu. Seperti biasa, Mimi Peri tampil dengan bibir bergincu merah dengan tudung sarungnya. Entah apa yang dibualkan, namun public figure dari Indonesia itu ada bergurau kononnya dia adalah isteri kedua aktor berkenaan.


Sama-sama ‘masuk air’ layan kegilaan Mimi Peri

Kelucuan sesi siaran langsung tersebut bukan disebabkan oleh dialog-dialog lucu daripada Mimi Peri semata-mata. Namun jika dilihat kembali, Datin Almy Nadia yang sakan bergelak bagaikan tidak ingat dunia sebenarnya menambah lagi rasa lawaknya. Datuk Fizz Fairuz pula boleh dikatakan sama-sama ‘masuk air’ kerana terus melayan kegilaan lelaki bertudung itu.


Sumber : Twitter iamisfaazruel & Facebook Nurul Athikah Abdullah

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Mimi Peri Gurau Jadi Isteri Kedua Fizz Fairuz, Almy Nadia Gelak Tak Ingat Dunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram