Viral Hiburan

“Mesti Lembap, Why?”-Terkedu Ditengking Nabila Huda, Anak Nangis Ada Plot Twist

"Mesti Lembap, Why?"-Terkedu Ditengking Nabila Huda, Anak Nangis Ada Plot Twist 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Pelakon berbakat besar, Nabila Huda sering sahaja menjadi perhatian ramai di media sosial. Bukan sahaja kerana lakonannya yang sungguh mantap, namun gelagatnya bersama keluarga kecilnya turut menghiburkan peminat. Pejam celik pejam celik, kini anak perempuan kepada selebriti tersebut sudah pun menjangkau usia 11 tahun.


BACA: First Time Bawa Watak Artis Kayu, Suara Sengau Nabila Huda Buat Kru Berdekah

Nabila tegur anak buat salah, benda kecil je…Terkejut Keisha sampai dia tak terkata

Terbaru, Nabila dilihat telah memuat naik satu rakaman sewaktu sedang menegur Keisha atas kesilapan remeh yang dilakukan. Lambat membuka sebuah kotak, kanak-kanak ini menjadi terkedu dan menahan nangis apabila ditengking oleh ibunya secara tiba-tiba.


"Mesti Lembap, Why?"-Terkedu Ditengking Nabila Huda, Anak Nangis Ada Plot Twist 2

"Mesti Lembap, Why?"-Terkedu Ditengking Nabila Huda, Anak Nangis Ada Plot Twist 3

Rupa-rupanya Nabila prank je nak kenakan anak…Hadiahkan Keisha satu tablet baru

Walau bagaimanapun, tidak semena-mena Keisha dilihat menangis dan terus merangkul ibunya setelah menyedari ‘plot twist’ khas buatnya yang berupa kejutan sebuah tablet. Rupa-rupanya adegan ‘drama’ sebelum itu hanyalah selingan bagi menjayakan rancangan Nabila dan juga suaminya untuk anak kesayangan.


Baik betul Keisha, kena marah pun maintain relax je…Tersentuh tengok dia tunduk bila ditegur

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen dan juga rakan artis terhibur melihat gelagat 3 beranak berkenaan. Dalam pada itu, ramai turut memuji reaksi Keisha yang langsung tidak marah atau melenting sewaktu ditegur ibunya walaupun tak bersalah. Bukan itu sahaja, mereka juga tertarik dengan gelagat suami Nabila yang begitu sibuk memasak di belakang tabir.

"Mesti Lembap, Why?"-Terkedu Ditengking Nabila Huda, Anak Nangis Ada Plot Twist 4

"Mesti Lembap, Why?"-Terkedu Ditengking Nabila Huda, Anak Nangis Ada Plot Twist 5

"Mesti Lembap, Why?"-Terkedu Ditengking Nabila Huda, Anak Nangis Ada Plot Twist 6

Sumber: Instagram Nabila Huda 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Dr Amalina Dikecam Gara-Gara Tak Balik Kerja Malaysia, Dr Rafidah Bidas Balik
🔥21 Tahun Hidup Tak Makan Nasi, Wanita Dedah Rasa Loya Sebab Nampak Macam Ulat
🔥Kena Block Beri Pendapat Pasal Dr Amalina Kutuk KKM? Pakar Ini Kongsi Cerita

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram