Home ยป “Mereka Nak Lihat Saya Jatuh Tersungkur”-Insiden Hampir Terjatuh Di Pentas AME Dan Kecaman Netizen,Neelofa Beri Respond Sedih
Hiburan

“Mereka Nak Lihat Saya Jatuh Tersungkur”-Insiden Hampir Terjatuh Di Pentas AME Dan Kecaman Netizen,Neelofa Beri Respond Sedih

Walaupun banyak hal yang baik berlaku dalam hidupnya, Neelofa juga perlu menelan banyak hal yang pahit dan menerima kritikan dari orang sekeliling. Mungkin kerana sejak akhir-akhir ini ada banyak kontroversi yang melanda dirinya, Neelofa sering di kecam hebat oleh orang sekeliling.

Selepas bersama dengan Zul Arifin untuk menjayakan satu drama juga, namanya tetap naik dengan pelbagai kontroversi.Hanya Neelofa sahaja yang perlu menilai kesemuanya sendiri,kenapa kesemua kontroversi itu boleh timbul,baik kes merasmikan tudung di Zouk dan juga insiden terlalu rapat ketika berlaku dengan pelakon lelaki.

Setelah mendapat kemenangan besar yang di perolehnya dalam AME baru-baru ini, Neelofa dan juga kesemua peminatnya melalui hari yang sangat menggembirakan. Namun tidak semua orang setuju dengan keputusan pada malam itu dan menganggap dirinya tidak layak. Kebetulan pula pada malam itu,ada berlaku insiden di mana dia mahu terjatuh di hadapan Zul Arifin.

Babak itu menjadi tular dan di bual oleh orang ramai.Babak jatuh itu boleh di tonton pada minit ke 2 melalui video ini :

Kata Neelofa menerusi Sinar Harian, dia tahu dan sedar bahawa ada ramai orang sebenarnya mahu dia jatuh tersungkur dan lebih dari itu adalah jatuh terus dalam industri hiburan.

Walaupun Neelofa meluahkan rasa sedih kepada pihak media,kebanyakan netizen terus mengecam dirinya tanpa simpati dan hanya peminat setianya sahaja yang tetap positif dan terus memberi sokongan dan kata-kata semangat pada dirinya.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda

Tags