Cinta & Perhubungan Viral

Melayan Isteri Loya Duduk Rumah Sendiri, Sam Angkut TV Terus Pindah Duduk Hotel

Melayan Isteri Loya Duduk Rumah Sendiri, Sam Angkut TV Terus Pindah Duduk Hotel 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Kebiasaannya, hanya perempuan yang hamil kali pertama sahaja mengalami alahan pelik. Namun bagi aktres popular Syatilla Melvin, terdahulu dia mengejutkan ramai dengan berita mengandung zuriat ketiga dan kali ini disusuli rasa loya saat melihat perabot rumahnya sendiri.

BACA : Talakkan Isteri Hamil, Pemain Bola Ragu Status Anak Walau Ada Bukti Ujian DNA

Kali pertama alami alahan pelik

Mengulas lanjut tentang alahan pelik berkenaan, dia cuma mampu berharap semoga situasi itu tidak berkekalan lama. Ceritanya lagi, kehamilan anak pertama dan kedua semuanya lancar sahaja dan inilah kali pertama Tilla mengalami kepelikan tersebut.

Melayan Isteri Loya Duduk Rumah Sendiri, Sam Angkut TV Terus Pindah Duduk Hotel 2


Ni kira pindah terus ke macam mana? Bukan salah ibu mengandung

Jika sebelum ini Shaheizy Sam pernah berseloroh untuk berpindah hidup di hotel, siapa menduga perkara itu akhirnya benar-benar terjadi demi keselesaan isterinya sendiri. Terbaru di Instagram, pelakon filem ‘Adnan Sempit’ ini telah menempah sebuah bilik bersaiz besar sekali gus membawa pelbagai barang dari rumah mereka termasuklah sebuah televisyen besar.

Sam terpaksa hadap sebab dia mengandungkan aku…Kalau dah bawak maknanya bukan duduk kejap

Tidak pasti berapa lamakan tempoh mereka akan menetap di hotel itu sebagai ‘rumah kedua’, namun Tilla sangat menghargai pengorbanan serta keihklasan Sam yang langsung tidak berkira melayan kerenah ibu mengandung. Tambahnya lagi, sebelum ini dia sudah cuba melawan dan menguatkan emosi menempun fasa alahan terbabit. Namun percubaan itu tewas jua akhirnya.


Sumber : Instagram Shaheizy Sam & Samtilla

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tersasul Panggil Kamal Adli ‘Sayang’ Di Live TV, Uqasha Senrose Tertunduk Malu
🔥Berkali Ranapkan Cubaan Gol JDT, Kekacakan Kevin Mendoza Buat Ramai Tak Keruan
🔥[VIDEO] Mak Engku Jiwai Watak Saat Shooting, Tertampar Muka Amelina Betul-Betul

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook