Cinta & Perhubungan Semasa Viral

“Malu Tengok”- Gedik Masa Acara ‘First Dance’, Netizen Minta Elfira Kawal Diri

Tahun 2019 semestinya menjadi tahun yang begitu bermakna buat pelakon Elfira Loy. Setelah selamat melangsungkan majlis pernikahan pada 1 Januari lepas, Elfira Loy dan pas4ngannya Khairol Faris Anuar telah pun mengadakan majlis resepsi mereka yang pertama di Putrajaya International Convention Centre (PICC) malam semalam. Majlis tersebut begitu meriah dihadiri keluarga, kenalan rapat dan rakan artis.

BACA: “Kahwin Kutuk, Tunang Kutuk”- Cikgu Ayu Pertahankan Elfira Loy Daripada Kecaman

Disamping dekorasi pelamin dan dewan yang begitu mewah dan indah, Elfira Loy dan pas4ngan terlihat begitu sepadan dengan mengg@yakan sepasang persalinan perkahwinan hasil rekaan pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini.

Namun begitu, bukan itu sahaja yang menjadi tumpuan semasa majlis resepsi tersebut. Semasa majlis tersebut, turut diadakan acara ‘first dance’ oleh kedua mempelai. Acara tersebut turut dirakam dan dikongsikan oleh EHMalaysia melalui akaun Instagram mereka.

Rakaman video ini menjadi buah mulut netizen yang mengatakan Elfira Loy terlihat tidak matang dan terlalu gedik bagi seorang pengantin perempuan di hari bahagia mereka.

Berikut adaah antara komen-komen yang diberikan netizen.

Malu plak tengok dia dari berjalan tu dah tunjuk hyper

Pengantin kena ada sifat malu, jangan tunjuk over excited tu

Sorry la El kau memang gedik, serius

Yang dah sah halal gini nak gedik bukan masalah lagi

Sumber: IG EHMalaysia

4
like
6
love
21
haha
4
wow
sad
5
angry