mistik

Malam Tersadai Tepi Pusara Ditinggalkan Kawan Sendiri, Gadis Cuak Cari Bantuan

Malam Tersadai Tepi Pusara Ditinggalkan Kawan Sendiri, Gadis Cuak Cari Bantuan 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Ramai anak muda memilih untuk hidup merantau ke negeri orang demi mendapatkan peluang pekerjaan lebih cerah. Awalnya mungkin cukup mencabar kerana fasa memulakan hidup baru bukanlah proses yang mudah. Seperti kisah seorang gadis ini, niatnya yang gigih datang jauh dari Terengganu seakan-akan menemui jalan buntu selepas dikhianati kawan sendiri. Kisah berkenaan dikongsikan oleh pemuda dan berjaya meraih ribun retweet sejak semalam.

BACA : [VIDEO]Sumpah Cute, Budak 3 Tahun Lari Jumpa Kawan Baik Lepas Berbulan Lockdown

Kawan jenis apa kau ni? Perangan macam binatang

Mengejutkan sekali, kejadian terbabit berlaku pada waktu malam di mana gadis berkenaan dibiarkan seorang diri berdekatan kawasan pusara. Tidak pasti apakah punca sebenar yang menyebabkan rakannya berbuat sedemikian rupa, namun dia kelihatan cuak dan terpinga-pinga sebelum menerima bantuan daripada orang sekitar. Akan tetapi, usaha memberikan pertolongan juga agak sukar kerana gadis bertudung itu mempunyai personaliti pendiam dan pemalu.


Malam Tersadai Tepi Pusara Ditinggalkan Kawan Sendiri, Gadis Cuak Cari Bantuan 2

Malam Tersadai Tepi Pusara Ditinggalkan Kawan Sendiri, Gadis Cuak Cari Bantuan 3

Malam Tersadai Tepi Pusara Ditinggalkan Kawan Sendiri, Gadis Cuak Cari Bantuan 4

Malam Tersadai Tepi Pusara Ditinggalkan Kawan Sendiri, Gadis Cuak Cari Bantuan 5
Gambar sekadar hiasan

Teruk mana pun seseorang, janganlah tinggal

Tidak lama kemudian, dia menghubungi saudara terdekat untuk memaklumkan apa yang sudah terjadi. Dalam masa sama, @kingarep cuba menelefon rakan yang tergamak membiarkan gadis itu tersadai di tepi jalan, namun semuanya sia-sia kerana tidak berjawab. Walau apa jua sebab kepada permasalahan tersebut, jejaka ini menyifatkan ia tidak seharusnya berlaku kerana macam-macam benda tak diduga boleh terjadi sekelip mata.


Malam Tersadai Tepi Pusara Ditinggalkan Kawan Sendiri, Gadis Cuak Cari Bantuan 6Malam Tersadai Tepi Pusara Ditinggalkan Kawan Sendiri, Gadis Cuak Cari Bantuan 7

Sumber : Twitter kingarep


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram