Santai Viral

“Mak Saya Masuk, The Sims Tengah Buat Anak” -Celoteh Ibu Gamer Ini Sangat Lawak

Terdahulu, video live streaming dalam permainan ‘The Sims’ oleh seorang kaki game yang turut dicelah oleh ibunya telah menjadi viral di laman media sosial kerana celoteh mereka berdua sangat menghiburkan. Oleh itu, ‘Fluffy’ atau nama sebenarnya, Muhammad Haqul’Azim dan ibunya telah dijemput ke rancangan temubual sensasi Motif Viral untuk mengupas lebih lanjut lagi tentang kisah di sebalik video itu.

BACA: “Kepala Hanguk Kau” -Lawak Mak VS Anak Dalam Game The Sims Buat Ramai Terhibur!

Tengah Live Stream, Mak Ceroboh Masuk Bilik Sebab Game ‘Luc*h’?

Menurut ibu Fluffy, meskipun dia sudah mengenali hobi anaknya itu, tapi dia amat terkejut sewaktu memasuki biliknya dan terlihat adegan ‘panas’ yang sedang terpapar di skrin komputer ketika itu. Di samping itu, dia turut meluahkan rasa hiba apabila tudung miliknya juga digunapakai untuk menghidupkan salah satu daripada 4 personaliti gamers yang ditonjolkan oleh anaknya itu.

Antara ‘drama’ dan hiburan yang diusahakan dan dikongsi oleh Fluffy kepada para pengikutnya di laman media sosial.

Rata-rata netizen amat terhibur dengan gelagat 2 beranak ini ketika sesi temubual mereka di rancangan terbabit. Mereka sangat memuji sifat sporting yang dimiliki oleh kedua-duanya sambil menyatakan yang ini adalah episod Motif Viral yang paling kelakar setakat ini.

Bagus ibu seperti ini pantau anak2

“Aunty peduli hape!” ..Mak dia semangat do

Kelakar betul anak mak ni

Depa ni boleh berlakon lah

Sumber: YouTube Thinker Studios

[instagram-feed]