Cinta & Perhubungan Viral

Main Filter Terkeluar ‘Benda Lain’, Fad Bocey Pasrah Isteri Singa Tolak Kepala

Main Filter Terkeluar 'Benda Lain', Fad Bocey Pasrah Isteri Singa Tolak Kepala 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Konsep bergurau kasar mungkin terlihat kurang manis pada pandangan orang luar. Namun bagi sesetengah suami isteri yang sudah terbiasa, ia langsung tidak menjadi satu masalah buat mereka. Bahkan ia akan semakin merapatkan ukhuwah dengan sedikit unsur usik-mengusik dalam rumah tangga persis seperti yang dipaparkan oleh pelawak terkenal, Fad Bocey ini.

BACA : Isteri 9 Bulan Penat Bawa Perut, Sekali Anak Photostat 99% Ikut Muka Suamib

Syaitan betul benda alah ni

Beberapa hari lalu menerusi Instagramnya, Fad memuat naik satu rakaman pendek menyaksikan dia sedang cuba berhibur dengan sejenis filter tentang apakah yang akan berlaku di tahun 2022 ini. Siapa sangka, akhirnya jawapan yang keluar daripada ‘ruangan’ mesej itu adalah ayat “Marry Somebody” iaitu bermaksud “Berkahwin dengan seseorang”.


Main Filter Terkeluar 'Benda Lain', Fad Bocey Pasrah Isteri Singa Tolak Kepala 2

Masa singa Syaheera Rahman kat sebelahlah kau nak jadi macam ni

Hasil keputusan yang tertera ketika itu dikatakan sangat berbeza berbanding ketika dia bermain filter ini seorang diri. Ibarat termasuk ke kandang singa, dia yang kebetulan duduk di sebelah si isteri akhirnya menerima ‘pengajaran’ on the spot. Syaheera Rahman telah bergurau menolak kepalanya sebelum mereka berdua berderai dengan ketawa.

Nasib baik tolak kepala…Kalau kuali kat kepala pengsan kat situ

Dengan sejumlah 700 ribu tontonan, ramai rakan artis dan netizen juga akui sangat terhibur dengan interaksi gila-gila pasangan ini. Malah ada juga yang berseloroh mujurlah tangan sahaja menyinggah ke kepala, bukannya dihempuk dengan kuali dapur.

Main Filter Terkeluar 'Benda Lain', Fad Bocey Pasrah Isteri Singa Tolak Kepala 3


Main Filter Terkeluar 'Benda Lain', Fad Bocey Pasrah Isteri Singa Tolak Kepala 4

Main Filter Terkeluar 'Benda Lain', Fad Bocey Pasrah Isteri Singa Tolak Kepala 5

Kredit : Instagram Fad Bocey


Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Anak Dipenjara Punca Nahas Laura, Ibu Santai-“Kena Pandai Pilih Awek Lepas Ni”
🔥[VIDEO] Depresi Akibat Tak Jadi Kahwin, Lelaki Kesedihan Tenung Katil Pengantin
🔥Insan Kurang Waras Sering Bertandang, Owner Kedai Tersentuh Tengok Tengah Solat

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook