Hiburan

Ligat Menari Gaya Yusuf Iskandar, Hairul Azreen Kantoi Jadi ‘Ayam Jantan’

Ligat Menari Gaya Yusuf Iskandar, Hairul Azreen Kantoi Jadi 'Ayam Jantan' 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Rancangan nyanyian ‘The Masked Singer’ telah pun masuk minggu yang ke-5 semalam dan menyaksikan cuma 4 tinggal peserta belum mendedahkan identiti sebenar masing-masing. Seperti dijangka, Rajah Brooke sekali lagi berjaya mengungguli tempat pertama dengan membawa lagu ‘Roman Cinta’ nyanyian asal daripada Mojo.

BACA: [VIDEO] Hairul Azreen Tumpas Ditibai Isteri Sendiri, Part Last Sumpah Sweet

Semua klu setiap minggu menjurus kepada Hairul Azreen…syukur dapat tahan 5 minggu

Sementara itu, ‘Ayam Jantan’ pula gagal mara ke peringkat seterusnya walaupun telah mendendangkan lagu ‘Cinta Dewa Dewi’ daripada Spider dengan penuh bertenaga. Sepanjang rancangan itu bersiaran, teka-teki penonton akhirnya terjawab apabila identiti sebaliknya dibawakan oleh Hairul Azreen yang terbongkar di penghujung episod semalam. Menerusi Instagram, pelakon filem ‘Paskal’ itu bersyukur kerana dapat juga bertahan selama 5 minggu walaupun bukan seorang penyanyi profesional.


View this post on Instagram

Inilah lagu yang tak sempat saya nak perform next week😢 btw Setiap orang ada impian & cita-cita, dulu zaman sekolah saya selalu cakap satu hari nanti saya akan jadi seorang penyanyi artis popular! (walaupun kawan2 cakap jangan mimpi lah oiii) 🤣 hari ini saya dapat capai benda yang dah lama saya impikan menyanyi depan orang ramai walaupun pakai mask, Alhamdulilah saya bertahan selama 5minggu , inilah lagu2 yang sempat saya menyanyi 1. Hutang 2. Hukum Karma 3. Memburu Impian 4. Farhana 5. Cinta dewa dewi Hari ni saya nak bagi tau saya sangat happy, boleh stop dah menyanyi sebab mmg tak ada bakat pun haha btw thank you Astro bagi peluang , Semua peserta yang masuk nak sembunyikan identiti tapi saya kalau boleh nak anda semua tau yang Ayam Jantan tu saya 🥰 bila lagi nak dapat peluang macam ni, Setiap manusia ada cita-cita & impian yang berbeza , tak salah kita support each other & respect , Yang penting jangan cepat give up, gagal sekali tak bermaksud kita loser, #TheBestNeverRest guys Terima kasih banyak2 yang selama ni support saya 🙏🏻 This is alpha leader.. copy #TheMaskSingerMy #SiapaDiSebalikTopeng

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

Hairul siap pamerkan aksi tarian Yusuf Iskandar

Saban minggu, semua klu yang pernah diberikan kebanyakannya malah menjurus tepat kepadanya. Antara yang paling jelas malam tadi adalah suami Hanis Zalikha itu turut pamerkan aksi tarian melucukan yang pernah dibuat oleh anak sulungnya iaitu Yusuf Iskandar.

Minggu pertama lagi dah agak tu Hairul Azreen. Dengar suara je dah kantoi

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen gembira kerana tekaan mereka selama ini tepat. Malah mereka turut mengakui suara pelakon berkenaan amat senang untuk dibezakan serta sedikit unik menyebabkan identitinya cepat terbongkar.


Ligat Menari Gaya Yusuf Iskandar, Hairul Azreen Kantoi Jadi 'Ayam Jantan' 2

Ligat Menari Gaya Yusuf Iskandar, Hairul Azreen Kantoi Jadi 'Ayam Jantan' 3

Ligat Menari Gaya Yusuf Iskandar, Hairul Azreen Kantoi Jadi 'Ayam Jantan' 4

Sumber: Instagram Hairul Azreen, Yusuf IskandarAstro Gempak & Zon Lawak 


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram