Fesyen & Gaya Hidup sponsored Viral

Lepas Diserbu Promosi RM20, KFC Terus Beri KEJUtan Baru Yang Lebih Dahsyat

Lepas Diserbu Promosi RM20, KFC Terus Beri KEJUtan Baru Yang Lebih Dahsyat 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Walaupun promosi KFC pada 20.2.2020 telah pun berakhir, tapi siapa saja dapat lupakan penangannya? Tak dinafikan seluruh cawangan KFC dibanjiri ribuan peminat ayam goreng dari pagi hinggalah ke malam. Tapi tahukah anda bahawa francais makanan segera terkenal ini ada KEJUtan baru yang membuatkan ramai peminat burger tak keruan dengan KFC Zingers Cheezilla dan KFC Zinger Stacker. Bukan sahaja saiz burgernya besar, malahan kepingan fillet Zinger yang digunakan memang memuaskan.

Dengan kepingan fillet Zinger, patty Keju Mozarella, dan sayuran segar, KFC Zinger Cheezilla sememangnya ‘syurga’ bagi peminat keju. Patty Keju Mozarella tu bila tarik, fuhhhh superb. Memang kick habis.

Lepas Diserbu Promosi RM20, KFC Terus Beri KEJUtan Baru Yang Lebih Dahsyat 2
Kejunya yang padu habis. Sedap makan panas-panas guys.
Lepas Diserbu Promosi RM20, KFC Terus Beri KEJUtan Baru Yang Lebih Dahsyat 3
Kenyal habis keju dia…Nyumm.

Untuk korang yang lebih sukakan ayam, bolehlah cuba KFC Zinger Stacker. Burger raksasa ini ditampilkan dengan dua kepingan fillet Zinger yang super padat, dihidangkan dengan sos Keju Jalapeno. Memang puas dan mengenyangkan.

Lepas Diserbu Promosi RM20, KFC Terus Beri KEJUtan Baru Yang Lebih Dahsyat 4
KFC Zinger Stacker. Memang saiz gergasi fillet Zinger dia.

Kedua-dua burger KFC Zingers Cheezilla dan KFC Zinger Stacker ini boleh dinikmati secara ala carte ataupun combo bersama fries dan minuman berkarbonat.

Lepas Diserbu Promosi RM20, KFC Terus Beri KEJUtan Baru Yang Lebih Dahsyat 5KFC Zinger Cheezilla dan KFC Zinger Stacker tengah laku keras sekarang. Jadi, tunggu apa lagi? Jom terus ke cawangan KFC dan pesan sekarang. Ataupun, pesanan boleh juga dibuat secara atas talian di https://kfc.com.my/ dengan penghantaran secara percuma apabila menggunakan kod “FREEDELIVERY” (sah sehingga 29hb Februari).

Update terbaru guys, KFC Zinger Cheezilla dah sold out untuk Self Collect dan KFC Delivery, tapi KFC Zinger Stacker masih available. Jom cepat-cepat order sebelum terlambat.

Lepas Diserbu Promosi RM20, KFC Terus Beri KEJUtan Baru Yang Lebih Dahsyat 6
Tak lengkap rasanya kalau tak order KFC Zinger Stacker sekali dengan kentang dan air, ye tak?

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Ramai Kecewa Pemilihan Juri MLM 2021, Shahrol Shiro Bandingkan Dengan Indonesia
🔥[VIDEO] 100 Markah, Peserta 13 Tahun ATNM Menangis Siti Nordiana Puji Melambung
🔥Dihukum Gantung Bersalah Edar Syabu, Ibu Tunggal 9 Anak Meraung Keluar Mahkamah

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook