Home » Lelaki Anime Sedih dan Kecewa Kerana Dituduh Rampas Suami Orang,Hah Biar Betul???
Viral

Lelaki Anime Sedih dan Kecewa Kerana Dituduh Rampas Suami Orang,Hah Biar Betul???

Wajahnya di lihat sangat berbeza berbanding dengan lelaki yang lain yang berada di Malaysia. Jika di Malaysia ini, wajah tampan seseorang memang boleh di terima ramai kerana ianya normal. Namun bagi lelaki ini, wajahnya di lihat jauh berbeza dari manusia normal.

Dia pernah viral dan di kenali dengan nama Amirul Rizwan Musa atau lebih mesra di sapa dengan panggilan Miyyo.

Miyyo pernah viral di laman sosial kerananya wajahnya persis anime dan sejak itu ramai yang menuduh dirinya menipu dengan memuat naik gambar wajah yang di edit menggunakan Photoshop.

Miyyo di katakan tertekan kerana di tuduh menipu. Melalui temubual oleh akhbar Harian Metro, Miyyo menjelaskan bahawa dia mendapatkan wajah anime itu setelah menghabiskan banyak duit untuk menjalani pembedahan.

Kata Miyyo  kepada Harian Metro,“Saya tidak mahu membesarkan perkara ini kerana sudah terlalu banyak penghinaan yang diterima sejak gambar wajah saya menjadi tular kira-kira sebulan lalu.”Macam-macam orang dah kutuk saya termasuk kata saya menipu. Kalau saya ni penipu tak perlulah saya jelaskan apa-apa di sini.

Haters (pembenci) tetap kata mereka betul.”Saya tak minta untuk ditularkan dan tak minta perhatian orang ramai. Bila kamu sudah publisitikan saya, sekarang nak cakap saya menipu.”Bagi saya masa dan ruang untuk tenangkan hati. Saya juga manusia yang punya hati dan perasaan,”

Terkini Miyyo di kecam dan di serang kerana di tuduh merampas suami orang. Ini sangat mengejutkan ramai orang. Untuk menafikan hal itu,Miyyo memuat naik satu rakaman video memberi penjelasan tentang hal itu.

Hal itu mengejutkan netizen dan masing-masing memberikan komen berikut:

Sumber

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda