Hiburan

Layan Anak Main ‘Pondok-Pondok’, Ramai Melting Dengan Sisi Penyayang The Rock

Layan Anak Main ‘Pondok-Pondok’, Ramai Melting Dengan Sisi Penyayang The Rock

Sharing is caring!

Buat para penggemar filem francais ‘Fast And Furious‘ dan ‘The Scorpion King‘, pastinya ramai sangat mengenali aktor yang memiliki ketinggian 1.96 meter ini. Malah berbekalkan karisma serta pakej tubuh sasa yang dimiliki oleh Dwayne ‘The Rock’ Johnson, boleh dikatakan hampir kesemua filem genre aksi yang dilakonkan sejak akhir-akhir ini berjaya ‘pecah panggung’ di peringkat antarabangsa.

BACA: [Video] Wow Siapa Sangka Badan The Rock Sudah Begini Ketika Usia 15 Tahun, Gempak Habis

Layan Anak Main ‘Pondok-Pondok’, Ramai Melting Dengan Sisi Penyayang The Rock

Main ‘pondok-pondok’ dengan si anak dara

Namun di luar lensa kamera, siapa sangka mantan juara pro westler ini juga sebenarnya merupakan seorang suami dan bapa penyayang terhadap ahli keluarganya? Menerusi foto yang dimuat naik ke Instagram miliknya beberapa hari lalu, The Rock dilihat rajin melayan permainan ‘pondok-pondok’ bersama anak perempuannya iaitu Jasmine.


Selamatkan kerusi saya..

Selain gelagatnya menghirup cawan teh mencuri tumpuan, selebriti berusia 47 tahun ini juga membuatkan ramai peminat terhibur dengan meletakkan tanda pagar (hashtag) yang bernada “selamatkan kerusi saya” kerana agak kecil jika dibandingkan dengan tubuhnya. Terdahulu, beberapa gelagat lucu dan kapsyen sweet yang antara dirinya bersama budak perempuan berusia 2 tahun itu turut menjadi perhatian peminat dari seluruh dunia.

Macam ni la jadi bapa…dah besar ingat balik moment ni

Ekoran daripada posting tersebut, rata-rata netizen tempatan memuji sisi bapa penyayang ditunjukkan oleh pelakon popular ini. Dalam pada itu, ada yang turut memberikan gambaran bahawa seseorang ibu atau bapa pasti akan ‘tertewas’ dengan telatah cahaya mata masing-masing tak kira apa pun status individu tersebut.

Layan Anak Main ‘Pondok-Pondok’, Ramai Melting Dengan Sisi Penyayang The Rock


Layan Anak Main ‘Pondok-Pondok’, Ramai Melting Dengan Sisi Penyayang The Rock

Layan Anak Main ‘Pondok-Pondok’, Ramai Melting Dengan Sisi Penyayang The Rock

Sumber: IG therock & FB Oh My Media


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Layan Anak Main ‘Pondok-Pondok’, Ramai Melting Dengan Sisi Penyayang The Rock

Sharing is caring!

Facebook

Telegram