Santai Viral

Lawak! Telefon Dewi Remaja Ini Dilarikan ‘Pet’ Ketika Sedang Buat IG Live

Bagi yang menonton atau mengikuti perkembangan program siri realiti Dewi Remaja 2018/2019, pasti anda mengenali semua peserta dan gerangan yang tersingkir pada setiap minggu. Meskipun finalis yang bernama Fazreen Fazera ini telah tersingkir pada episod kelima rancangan hit itu, dia tetap menyokong rakan seperjuangannya yang masih bertanding dan telah meraih ramai peminat sejak bergelar finalis lagi.

BACA: [VIDEO] “Cumil Bah Tapi Haram” – B*bi Hutan Sesat Masuk Sekolah Jadi Bahan Lawak Netizen

Menariknya tentang peribadi gadis kelahiran Segamat, Johor ini, dia merupakan antara peserta yang paling berani dalam Dewi Remaja serta membela seekor ungka ataupun gibbon di rumah kediamannya. Gibbon itu diberi nama Elsa, selain seekor lagi kucing peliharaan, Leica.

Terbaru, Fazreen ada membuat live di Instagram untuk mempertontonkan aksi dia bermain dengan haiwan peliharaan itu kepada para pengikut di laman media sosial itu. Namun secara tiba-tiba Elsa telah bertindak untuk membawa lari telefon pintarnya. Moment tersebut sempat dirakam oleh seorang peminat yang kemudiannya memuat naik video itu di laman Twitter.

Monyet dia ambik phone dia bawak lari 

Ternyata reaksi gadis dan gelagat haiwan itu yang turut sempat ketawa seolah-olah berjaya mengenakan tuannya membuatkan ramai netizen terhibur.

Comel je dia gelakkan tuan dia hahaha

Gatal ek…ambil kesempatan time owner tengah live

Hahaha…Elsa pun nak live

Lari macam budak nak gi ane tak oleh

Sumber: Twitter fairuza syarfa & IG fazreenfazera

like
love
4
haha
wow
sad
1
angry