Home ยป Lagu Abang Nak Tegur Versi Parodi Ini Lagi Best Dan Lagi Banyak Like Daripada Lagu Asal Nyanyian Aliff Syukri dan Sajat,Biar Betul??
Hiburan

Lagu Abang Nak Tegur Versi Parodi Ini Lagi Best Dan Lagi Banyak Like Daripada Lagu Asal Nyanyian Aliff Syukri dan Sajat,Biar Betul??

Umum mengetahui bahawa lagu ciptaan Edry KRU iaitu Abang Nak Tegur memang sedap di dengar rentak muziknya. Namun begitu video itu dikatakan menerima banyak unlike di laman youtube membuatkan Aliff Syukri sangat sedih dan kecewa akan respon yang di berikan oleh netizen.

Sekarang ini,Aliff Syukri dan Sajat baru sahaja habis shooting klip video di Sepanyol dan video itu bakal siap tidak lama lagi.

Terkini, video lagu Abang Nak Tegur telah menerima sehingga 3 juta views. Namun jumlah unlikenya sangatlah banyak iaitu hampir kepada 300,000 unlike dengan jumlah like yang tidak sampai 50,000. Satu perbezaan yang sangat ketara.

Ramai netizen berkata mereka unlike video itu kerana ada Sajat di dalamnya.

Terkini muncul sebuah video parodi lagu Abang Nak Tegur namun liriknya di ubah oleh penyanyi ini. Tidak sangka video lelaki itu mendapat sambutan ramai dan netizen tergelak melihat nyanyian dan lirik yang di ubah tersebut.Video berkenaan di upload di channelnya bernama MOMAS as.

Video itu setakat ini menerima views sekitar 109,000 dengan jumlah like 4,200 dan juga unlike sekitar 385. Ini bermakna video ini di terima ramai orang dan di sukai ramai kerana beza like dan unlike juga sangat besar.Walaupun durasi video ini cuma 1 minit lebih tapi ia mendapat respond positif dari ramai orang kerana penonton melihat ianya kreatif dan lawak.

Netizen yang menonton video parodi itu terhibur dan masing-masing memberi komen tersendiri :

Tidak di sangak ramai juga yang menyokong video ini rupanya.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda