Semasa Viral

Konon Dengar Bisikan Ghaib, Isteri Ajal ‘Dihentam’ Lesung Batu Oleh Suami

Konon Dengar Bisikan Ghaib, Isteri Ajal 'Dihentam' Lesung Batu Oleh Suami 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Pertengkaran antara suami isteri merupakan isu biasa yang akan dialami oleh setiap rumah tangga. Oleh itu, kesabaran yang tinggi perlu diterapkan supaya pertengkaran kecil tidak melarat teruk sehingga mencetuskan tragedi tidak diingini persis kejadian di Indonesia ini.

BACA : Sempat Salam Ibu & Tanggal Tingkap, Budak 6 Tahun Ajal Jatuh Tingkat 15 Flat


Isteri ajal ‘dihentam’ lesung batu oleh suami sendiri masa tidur

Mendapat perhatian ramai, satu insiden menyayat hati menimpa seorang wanita apabila menemui ajal gara-gara ‘dihentam’ lesung batu di kepala oleh suaminya Mustawa. Memetik laporan daripada portal Liputan6, kejadian dipercayai berlaku sekitar jam 1.30 pagi Isnin ketika si isteri sedang tidur lena di rumah mereka di Kabupaten Maros, Sulawesi Selatan.

Konon Dengar Bisikan Ghaib, Isteri Ajal 'Dihentam' Lesung Batu Oleh Suami 2
Gambar Sekadar Hiasan

Mengaku khilaf & duduk termenung di sisi jasad isteri sampai pagi..

Insiden tersebut disedari selepas ibu kepada Allahyarmah Nurhaya datang ke rumah berkenaan. Duduk termenung di sisi jasad kaku sang isteri, lelaki berkenaan sempat mengakui kekhilafannya kepada ibu mentuanya. Susulan itu, wanita berkenaan bertindak melaporkan hal tersebut kepada ketua kampung dan pihak polis.


Dengar bisikan ghaib’, isteri selingkuh & akan nikah dengan lelaki lain

Berdasarkan siasatan, suspek mendakwa mendengar bisikan ghaib’ menyuruhnya untuk mencederakan isteri. Hal ini kerana, Allahyarhamah dikatakan telah berlaku selingkuh di belakangnya dan akan bernikah dengan lelaki lain. Suspek bagaimanapun disahkan menghidap masalah jiwa dan akhirnya dirujuk ke sebuah pusat perubatan berdekatan.

Konon Dengar Bisikan Ghaib, Isteri Ajal 'Dihentam' Lesung Batu Oleh Suami 3

Sumber : Instagram makasar_info, Liputan6


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram