Cinta & Perhubungan Realiti Hidup

Kongsi Momen Bahagia Bersama Isteri, Tapi Foto Last Sekali Runtun Jiwa Ramai

Sudah menjadi impian buat setiap pas4ngan suami isteri untuk memiliki zuriat. Namun begitu, bukan semua orang diberikan rezeki dan peluang untuk memiliki zuriat. Ada yang sehingga berhabisan ribuan ringgit hanya untuk mendapatkan seorang cahaya mata. Namun lebih menyayat hati lagi sekiranya sudah diberi peluang untuk melahirkan, namun zuriat yang dimiliki hanya berpeluang untuk dijaga sementara sahaja.

BACA: “Ibu Kandungkan Kamu 9 Bulan..”-Kisah Anak M4ti Dilanggar Kawan Sendiri, Sebak!

Itulah pengalaman pahit yang terpaksa dialami oleh individu yang digelar Tun Fairuz. Melalui akaun Twitter miliknya, dia ada berkongsi foto bersama isterinya sebelum dan selepas kahwin. Namun, gambar terakhir yang disertakan telah menyayat hati ramai warga netizen.

Lalui susah dan senang bersama

Hasil perkahwinan mereka, pas4ngan ini telah dianugerahkan seorang anak perempuan yang diberi nama Dewi Faleesya. Namun pada tanggal 26 Jun 2018 iaitu beberapa bulan selepas dilahirkan, Dewi Faleesya telah pergi menjadi ‘anak syurga’ buat selamanya.

Ayah ibu tak puas lagi jaga Dewi…tunggu ayah ibu di syurga sayang

Ayah sedih tengok ibu terpaksa perah susu tapi Dewi dah tak ada

Tugas ayah ibu dah selesai…mainlah di taman syurga sana sayang

Baca status ibu ni ayah nangis macam Dewi mintak susu sebab lapar

Kisah sedih mengenai pemergian anak sulung p4sangan itu amat menyentuh hati warga netizen. Ratanya turut membalas perkongsian tersebut dengan ucapan takziah buatnya dan isteri.

Tabah gila wei…kalau kita tak tau ah
Korang memang kuat sangat sebab still boleh senyum…semoga terus tabah Semoga Allah memberkati kamu…disediakan anak syurga menanti di pintu jannah

Di akhir perkongsian tersebut, saudara Fairuz sempat mengucapkan terima kasih kepada mereka yang mendoakan keluarganya. Melalui status tersebut, Fairuz turut berkongsi berita gembira bahawa dia dan isterinya bakal menimang seorang laggi cahaya mata pada bulan 8 ini. Dia turut memohon orang ramai untuk mendoakan kesihatan adik kepada Dewi itu.

Oh ye, doakan kesihatan adik Dewi yang bakal tiba bulan 8 ni

Sumber: Twitter tunfairuz

 

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Maaf

Sila matikan Ad Blocker untuk membaca artikel dalam portal ini