Cinta & Perhubungan Hiburan

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Sharing is caring!

Sejak mengumumkan pertunangan dirinya dengan jejaka tampan yang bernama Faris pada September lalu, Elfira Loy kini dilihat lebih bersedia untuk menutup kisah cintanya yang dahulu dan fokus terhadap kisah yang baru. Banyak pihak yang turut tumpang gembira dan merestui hubungannya bersama pengurus sebuah syarikat telekomunikasi itu.

BACA: Elfira Akhirnya Letak Gambar Bertunang, Netizen Doakan Yang Terbaik Buatnya

Terbaru, Elfira ada memuat naik foto bersama dengan tunangannya itu ketika mereka menghadiri majlis perkahwinan aktor popular Indonesia, Baim Wong dan isterinya Paula Verhoeven.

Power ranger pink dan power ranger hitam

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Busana merah jambu hasil sentuhan Rizman Ruzaini yang dipakai juga tidak kurang hebatnya dan mendapat pujian daripada ramai pihak di akaun Instagram miliknya.

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Sepadan sangat…tak sabar nak El nikah

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Cantik view!!!

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…


Macam scene dalam Crazy Rich Asian

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Selain komen pujian terhadap mereka berdua, ada juga netizen yang memberikan komen nakal terhadap foto mereka berdua. Ada juga yang masih tidak move on dan selalu mengusiknya dengan menyebut nama bekas tunangnya yang sebelum ini.

Sedap nya laki awak

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Mesti Sufian Suhaimi merajok

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Namun begitu, terdapat juga beberapa pihak menegur tindakan Elfira yang memuat naik foto berdua seperti itu. Menurut mereka, Elfira tidak perlu terlalu menunjuk kerana risau pisang akan berbuah dua kali selain rupa tunangnya itu yang sangat hot.

Jangan terlalu menunjuk…diam2 macam Fattah ngn Fazura

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Teguran tersebut kemudiannya pantas dibalas oleh golongan netizen lain yang menganggap tindakan Elfira itu tidaklah seteruk yang mereka fikirkan. Foto tersebut hanyalah baru foto kedua yang menampilkan dia bersama jejaka tersebut selepas yang pertama ini dimuatnaik pada minggu lepas.

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…


El tak menunjuk pun…berapa ketoi je gambar depa dua

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Ini hak Elfira…kalau tak nak tengok sila unfollow

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Baru sekeping dah kata menunjuk

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Namun pihak yang menegurnya itu tetap bertegas berkata sedemikian kerana mahu Elfira mengambil pengajaran sahaja daripada peristiwa lampau yang pernah berlaku dalam hidupnya.

Maksud saya jangan terlampau show off

Kongsi Gambar Tunang, Netizen Tegur Elfira Loy Jangan Terlalu Menunjuk Sebab…

Sumber: IG elfiraloy


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram